GLOWNFLOWWEEK.jpg

GLOW'N'FLOW WEEK
7-13.12.2020
BELENOS STUDIOLLA!

Glow'n'Flow viikkoon on tullut muutoksia uusien rajoituksien myötä! Olemme supistaneet ohjelmaa, sekä rajanneet ilmoittautumismäärän maksimissaan kuuteen henkilöön per työpaja! Jameja ei pidetä valoviikolla laisinkaan. Työpajat laskutetaan, tai osallistumismaksu on mahdollista tehdä paypalilla.

Päätämme syyskauden valoviikkoon Belenos Studiolla! Viikkotuntien lisäksi järjestämme myös työpajoja!

Tervetuloa Glow'n'Flow viikolle joka on kuin suoraan valojen satumaasta! Vuoden pimein aika on käsillä joten nyt on aika loistaa ja nauttia valotaiteesta tanssimalla! Järjestämme viikon aikana useita erilaisia työpajoja jossa pääset kokeilemaan laajaa skaalaa flow -taiteissa käytettäviä erilaisia välineitä. Viikon teeman mukaisesti pidämme tunnit UV-valon hohdossa ja osalla tunneista käytössä on myös valovälineitä! Kuinka mahtavaa onkaan seurata omaa liikettään pimeässä tanssivan valon muodossa! Mukana uutuutena Glow'n'Flow viikolla on myös levi wand -työpaja jossa opetellaan kuinka manipuloida tasapainotettu keppi leijumaan ilmassa ja tuomaan taianomaisen lisäsäväyksen omaan tanssiisi!

 

Tunneilla opetellaan välineiden käytön perusteita sekä mahdollisesti lyhyt koreografia, jokainen saa myös experimentoida ja etsiä omaa liikekieltään näiden hypnotisoivien välineiden kanssa. Mikä ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan erikoisilla instrumenteilla oman flown löytämistä!

 

Tunnit ovat matalankynnyksen työpajoja joihin voit osallistua tanssi- tai flowtaidetaustastasi riippumatta. Jokainen tanssityyli ja flowmuoto on tervetullut. Tule kokeilemaan minkälaisia uusia ulottuvuuksia liikkumiseesi on mahdollista löytää valotaiteen parista. Tunnit järjestetään Flow Arts & Dance Studio Belenos tiloissa Helsingin Pitäjänmäessä.

Seuraamalla tapahtumaa tulet tietämään lisää työpajoista sekä ohjaajista! Työpajat ja viikkotunnit toteutetaan alle 10henkilön ryhmissä. Viikkotunneille ei oteta irtotuntilaisia. Työpajat hinta: 15€ (60min) 22,50€ (90min) hInta sisältää lainavälineet tuntien ajaksi. Maksu; lasku. JAMIT: 5€, maksetaan ovella, ilmoittauduthan etukäteen, otamme jameihin maksimissaan 10hlö.

glow flow week.png

Glow'n'flow Työpajat

Maanantai 7.12.2020

Klo 17-18:00 Valovarjot, Merilei

Klo 18-19:00 Silkkiviuhkat, Jaana
 

Torstai 10.12.2020

Klo 18-19:00 Levi Wand, Roosa

Klo 19-20:00 Vannetanssi, Vilma-Lotta
 

Lauantai 12.12.2020

Klo 16.30-18:00 Tekniikkavuhka (Russian Grip), Karoliina Lundahl, ETÄMAHDOLLISUUS!

Klo 18-19:30 Vannetanssi lattiatekniikka, Merilei

glow flow week.png

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisäinfo sekä sitovat ilmoittautumiset ottamalla yhteyttä tämän lomakkeen kautta tai vannetanssi@gmail.com!

Kiitos, viestisi on nyt lähetetty. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!