Tervetuloa MoodforHoopin verkkokauppaan!

 

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta varata kurssipaikkaa paypalin kautta, voit varata paikkasi sähköpostitse kurssit-välilehden kautta. Tällöin maksutapana toimii laskutus pdf-muodossa ja/tai smartum. Klikkaa sydäntä päästäksesi oikealle sivulle.

0

SYYSKAUDEN 2020 KURSSIT

vannetanssi

Syyskausi 31.8-10.12.2020. Viikkotunnit aikuisille. Kaikki vannetanssitunnit pidetään Belenos Studiolla Pitäjänmäessä poikkeuksena sunnuntain klo14-15.00 kurssi joka pidetään Tanssikeitaalla Herttoniemessä sekä LIVE-etätunti joka tapahtuu jokaisen omassa kodissa tai muualla.

flow-taiteet

Syyskausi 31.8-10.12.2020. Viikkotunnit aikuisille. Flow-taiteiden viikkotunnit pidetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Flow-taiteiden viikkotunneilla pääset tutustumaan useampaan eri välineeseen sekä tuli- ja valotanssiin. Keskiviikon ryhmät keskittyvät tulitanssiin ja sunnuntain ryhmä keskittyy LED-välineisiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa sekä tehdään kurssin tason mukaisia koreografioita. Tulitanssin tuntien ohjajat ovat tulitaiteen ammattilaisia.

POI-TEKNIIKKA

Syyskausi 31.8-10.12.2020. Viikkotunnit aikuisille. Poi-tekniikan kursseilla opit yksittäisiä liikkeitä, liikkeiden yhdistämistä sekä lyhyitä sarjoja ja koreografioita. Maanantain alkeiskurssi ohjataan Suomeksi. Sunnuntain alkeiskurssi ohjataan englanniksi tai espanjaksi. Ohjaaja ymmärtää myös Suomea hyvin.

tanssitunnit

Syyskausi 31.8-10.12.2020. Viikkotunnit aikuisille. Tanssitunnit on suunnattu flow-taiteiden harrastajille ja ammattilaisille jotka haluavat kehittää kehonhallintaa ja lisätä sen osaksi välinemanipulaatiota. Tanssitaiteen maisteri Krista-Julia Arppo opiskelee myös flow-taiteita Belenos Studiolla ahkerasti.

yksityistunnit

Yksityistunnit lapsille ja aikuisille. Yksityistunnin voi jakaa yhdessä kaverin kanssa. Yksityistuntien sisällöt räätälöidään aina. Sisältönä voi olla esimerkiksi; tekniikka tai koreografiat. Ei tuli- tai LED-tunteja. Hinta sisältää tilavuokran Belenos Studiolla Pitäjänmäessä. Vannetanssin lisäksi myös muut välineet kuten viuhkat (silkki, tekniikka tai klassinen), poi-tekniikka, tuplavanne, multivanne.

INFOA SYYSKAUDELLE 2020 ILMOITTAUTUJILLE

* Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös smartum seteleillä tai sovelluksella. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: moodforhoop.

 

* Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

* Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

* Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta.
Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää.

* Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

* Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.  Emme siis vastaa
mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.
 

* Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

* Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

*MoodforHoop pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.