Tervetuloa MoodforHoopin verkkokauppaan!

 

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta varata kurssipaikkaa paypalin kautta, voit varata paikkasi sähköpostitse kurssit-välilehden kautta. Tällöin maksutapana toimii laskutus pdf-muodossa ja/tai smartum. Klikkaa sydäntä päästäksesi oikealle sivulle.

0

SYYSKAUDEN 2020 KURSSIT

vannetanssi

Syyskausi 31.8-10.12.2020. Viikkotunnit aikuisille. Kaikki vannetanssitunnit pidetään Belenos Studiolla Pitäjänmäessä poikkeuksena sunnuntain klo14-15.00 kurssi joka pidetään Tanssikeitaalla Herttoniemessä sekä LIVE-etätunti joka tapahtuu jokaisen omassa kodissa tai muualla.

flow-taiteet

Syyskausi 31.8-10.12.2020. Viikkotunnit aikuisille. Flow-taiteiden viikkotunnit pidetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Flow-taiteiden viikkotunneilla pääset tutustumaan useampaan eri välineeseen sekä tuli- ja valotanssiin. Keskiviikon ryhmät keskittyvät tulitanssiin ja sunnuntain ryhmä keskittyy LED-välineisiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa sekä tehdään kurssin tason mukaisia koreografioita. Tulitanssin tuntien ohjajat ovat tulitaiteen ammattilaisia.

yksityistunnit

Yksityistunnit lapsille ja aikuisille. Yksityistunnin voi jakaa yhdessä kaverin kanssa. Yksityistuntien sisällöt räätälöidään aina. Sisältönä voi olla esimerkiksi; tekniikka tai koreografiat. Ei tuli- tai LED-tunteja. Hinta sisältää tilavuokran Belenos Studiolla Pitäjänmäessä. Vannetanssin lisäksi myös muut välineet kuten viuhkat (silkki, tekniikka tai klassinen), poi-tekniikka, tuplavanne, multivanne.

INFOA SYYSKAUDELLE 2020 ILMOITTAUTUJILLE

* Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös smartum seteleillä tai sovelluksella. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: moodforhoop.

 

* Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

* Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

* Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta.
Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää.

* Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

* Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.  Emme siis vastaa
mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.
 

* Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

* Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

*MoodforHoop pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.