top of page

Kesän tiiviskurssit

Kesäkurssien ajankohta 29.5-15.6.2023
 

Tervetuloa mukaan kesän kursseille oppimaan vannetanssia ja tulitaiteita! Tiiviskurssit ohjataan pääkaupunkiseudulla; Pitäjänmäessä, Herttoniemessä, Käpylässä ja Espoonlahdessa!

 

Huomoithan ystävällisesti että kaikki opetustunnit pidetään ulkona! Valitettavasti ulkotunneilla toimitaan sään armoilla. Tämä koskettaa erityisesti tulitunteja, sillä välineet eivät saa kastua. Mikäli tunteja ei voida pitää sään vuoksi ulkona, siirtyy kausi viikolla eteenpäin. Vaihtoehtoisesti voidaan ryhmän kanssa sopia päivä ja aika siirtyvälle tunnille. Flow-ryhmät (vannetanssi ja poi-tekniikka) siirtyvät joko sisätiloihin Belenos Studiolle tai vaihtoehtoisesti kausi siirtyy eteenpäin tai kerran voi korvata muulla kesäkauden aikana pidettävällä tunnilla.

Flow-kurssit


Ajankohta 29.5-15.6.2023

Tunnit 3 x 60min
Hinta: 30€ sis. ALV10%


Flow-taiteet

Kolmen viikon flow-taiteiden kurssilla opetellaan tekniikkaa ja sarjoja. Tunnit pidetään ulkona. Opetettavia aiheita on vannetanssi, poi-tekniikka, levi wand. Kursseja on aloittelijoille ja jatkajille. Saat lainavälineet tuntien ajaksi ohjaajilta. Varaa mukaan mukava vaatetus ja vettä.
 

Vannetanssi

Maanantai klo 18-19:00 – Taso: alkeis- ja alkeisjatko / open level. Kurssi on sekoitus helpompaa ja vaikeampaa tekniikkaa. Opittu tekniikka nivotaan yhdeksi pidemmäksi koreografiaksi. Halukkaat voivat harjoitellakuitenkin myös yksittäistä tekniikkaa ja/tai komboja. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän aikaa harrastaneille. Tunnit ohjataan 29.5., 5.6. ja 12.6.2023 klo18-19:00 Pitäjänmäessä. Ohjaaja: Jaana Hautajoki.

 

Keskiviikko klo 17-18:00 – Taso: alkeis- ja jatko / open level. Käpylän vannetanssikurssi sekoittelee helppoa ja vaikeampaa tekniikkaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tule ja haasta itseäsi kivoilla tempuilla ja komboilla! Tunnit ohjataan 31.5., 7.6. ja 14.6.2023 keskiviikkona Käpylässä Taivaskalliolla klo17-18.00. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.

Keskiviikko klo 18-19:00 – Taso: alkeet / open level. Tule oppimaan vannetanssin perustekniikkaa! Kurssilla opit miten vannetta pyöritetään käsissä, vyötäröllä ja jaloissa. Kurssilla opit myös temppuja vanteen kanssa. Tästä eväät omatoimiseen harjoittelemiseen kesäksi! Tunnit ohjataan 31.5., 7.6. ja 14.6.2023 keskiviikkona klo18-19.00 Espoonlahdessa Meritorilla. Ohjaaja: Iina Jäntti.

Torstai klo 19-20:00 – Taso: alkeis- ja jatko / open level. Pitäjänmäen vannetanssikurssi sekoittelee helppoa ja vaikeampaa tekniikkaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tule ja haasta itseäsi kivoilla tempuilla ja komboilla! Tunnit ohjataan 1.6., 8.6. ja 15.6.2023 torstaina Pitäjänmäen Nuolipuistossa klo19-20.00. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

Perjantai klo 18-19:00 – Taso: alkeet / open level. Tule oppimaan vannetanssin perustekniikkaa! Kurssilla opit miten vannetta pyöritetään käsissä, vyötäröllä ja jaloissa. Kurssilla opit myös temppuja vanteen kanssa. Tästä eväät omatoimiseen harjoittelemiseen kesäksi! Tunnit ohjataan 2.6., 9.6. ja 16.6.2023 perjantaina klo18-19.00 perjantaina Herttoniemen suksipuistossa. Ohjaaja: Jaana Hautajoki.

Poi-tekniikka

Torstai klo 18-19:00 – Taso: alkeis- ja jatko / open level. Taivaskallion poi-tekniikan tunti yhdistelee helppoa ja vaikeampaa tekniikkaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Halukkailla näytetään yksittäisiä tekniikkaharjoituksia. Tunnit ohjataan 31.5., 7.6. ja 14.6.2023 keskiviikkona Käpylässä Taivaskalliolla klo18-19.00. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.

Levi Wand

Torstai klo 18-19:00 – Taso: alkeet / open level. Kurssi on suunnattu aloittelijoille tai vähän aikaa harrastaneille. Tunnit ohjataan 1.6., 8.6. ja 15.6.2023 torstaina Herttoniemen suksipuistossa klo18-19.00. Ohjaaja: Roosa Reponen.

Torstai klo 19-20:00 – Taso: jatkajat / open level. Kurssi on suunnattu vähän aikaa harrastaneille tai jo konekeemmille. Tunnit ohjataan 1.6., 8.6. ja 15.6.2023 torstaina Herttoniemen suksipuistossa klo19-20.00. Ohjaaja: Roosa Reponen.

Tulikoulu


Ajankohta 29.5-15.6.2023

Tunnit 3 x 90min
Hinta: 75€ sis. ALV10%

Tulikoulu

Kolmen viikon tulikoulussa opit valitsemasi välineen tekniikkaa, sarjoja sekä koreografioita ammattitulitaiteilijoiden ohjauksessa. Toteutamme tulikoulun sääolosuhteiden puitteissa. Metsäpalovaroitukset ja/tai vesisateet voivat vaikuttaa aikatauluihin! Yhden tulitunnin pituus on 90min, joka sisältää harjoittelua ilman tulia ja tulien kanssa. Tulikoulun kurssin hinta sisältää tarkastetut ja käyttöön soveltuvat tulivälineet tuntien ajaksi, käytettävät nesteet sekä pelastusviranomaisten määräämän alkusammutuskaluston. Tulikoulun ohjaajat ovat vakuutettuja ja omaavat voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi tulikoulun sijainti ilmoitetaan vain osallistujille! Emme toivo tulitunneille yleisöä turvallisuussyistä.
 

Huomioitavaa tulitunneilla
 

Toteutamme tulitunnit aina turvallisuus edellä joten huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat ilmoittautuessasi tulitunneille! Tulitunneille tulee valita luonnonmateriaalista tehdyt pitkähihaiset vaatteet jotka suojaavat ihoa. Huom myös lämpimällä säällä! Tulitunneilla tulee olla mukana omat puuvilla-, nahka- tai nomex hanskat. Tukka tulee olla aina kiinni eikä vaatetuksessa saa olla roikkuvia osia. Voit suojata tukan hupulla tai puuvillapipolla. Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset voimassa. Tutustuthan kurssien ehtoihin alta.Tuntikuvaukset

Viuhkatekniikka


Maanantai klo 17.30-19.00 – Taso: alkeisjatko- ja jatko / open level. Kurssi on sekoitus helpompaa ja vaikeampaa tekniikkaa. Opittu tekniikka nivotaan yhdeksi pidemmäksi koreografiaksi. Halukkaat voivat harjoitellakuitenkin myös yksittäistä tekniikkaa ja/tai komboja. Kurssi sopii vähän aikaa tai pidempään harrastaneille. Tunnit ohjataan 29.5., 5.6. ja 12.6.2023 Pitäjänmäessä. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

 

Tiistai klo 17.30-19.00 – Taso: alkeis- ja alkeisjatko / open level. Kurssi on sekoitus helpompaa ja vaikeampaa tekniikkaa. Kurssilla opetellaan yksittäistä tekniikkaa sekä komboja. Halukkaille rakennetaan opistusta tekniikasta lyhyitä sarjoja. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän aikaa harrastaneille. Tunnit ohjataan 30.5., 6.6. ja 13.6.2023 Pitäjänmäessä. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.

Poi-tekniikka

 

Maanantai klo17.30-19.00 – Taso: alkeis- alkeisjatkotekniikka / open level. Kurssin aikana tutustumme

siirtymiin liikkeiden välillä ja rakennamme helppoja komboja. Vaativuustasoa säädellään osallistujan mukaan. Kurssi sopii vähän aikaa tai pidempään harrastaneille. Tunnit ohjataan Pitäjänmäessä 29.5., 5.6, ja 12.6.2023. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.
 

Tiistai klo17.30-19.00 – Taso: alkeet / open level. Kurssin aikana tutustumme poi-tekniikan perusliikkeisiin ja tutustumme tulityöskentelyyn poiden kanssa. Vaativuustasoa säädellään osallistujan mukaan. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän aikaa harrastaneille. Tunnit ohjataan Pitäjänmäessä 30.5., 6.6. ja 13.6.2023. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

Tulisoihtu
 

Torstai klo17.30-19.00 – Taso: helppo / open level. Tule oppimaan tekniikkaa ja vartalon liikettä yhdistelevä soihtukoreografia! Tämä sopii erinomaisesti tulitaiteen ensikertalaisille, sillä soihdut ovat helppo tuliväline lähestyä. Jo kokeneemmat tulitaiturit voivat syventyä vielä lisää tulitaiteen saloihin. Tunnit ohjataan Pitäjänmäessä 1.6., 8.6. ja 15.6.2023. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

Ilmoittautumisen ehdot
kesän kursseille

Kesän tiiviskurssi laskutetaan kerralla ennen kauden alkamista. Kurssimaksun voi maksaa osittain tai kokonaan seuraavilla; Smartum, E-passi, Edenred ja Easybreak.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta. Kesän tiiviskursseille opiskelija ja työttömyysetuus ei ole voimassa.

 

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla tunneilla aikavälillä 29.5-15.6.2023. Voit korvata poissaoloja etukäteen! Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Tuliryhmissä ei voi korvata poissaoloja turvallisuussyistä.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta turvallisuudesta ja huolehtii asianmukaiset vakuutukset.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Belenos Studio pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

bottom of page