top of page
MoodforHoop.gif

Vannetanssin ja flow-taiteiden viikkotunnit

ED2048-3316.jpg
ED2048-3316.jpg

Opi flow-taiteita!

Tervetuloa oppimaan flow-taiteiden edelläkävijöiden kanssa! Vannetanssi.fi on tarjonnut opetusta vannetanssin ja flow-taiteiden parissa aina vuodesta 2010 asti. Kaikki ohjaajat ovat flowtaiteiden ammattilaisia ja esiintyvät viikkotuntiohjauksen lisäksi Suomen johtavassa tuli- ja valoshow ryhmässä nimeltä Belenos Group of Arts. Katso alta syyskauden lukujärjetys ja valitse itsellesi mielenkiintoisimmat viikkotunnit. Mikäli et ole varma tasosta, autamme sinua mielellämme valitsemaan parhaan ryhmän.⁠

Kevätkausi
23.1.-15.5.202
3 & 
27.2-21.5.2023

Maksu, alkaen tammikuu 2023

Lasku 1-5 osassa

Smartum

Edenred Finland

E-passi
Eazybreak

smartum.png
Edenred.png
Epassi Logo Primary Color RGB-1.png
logo-eazybreak.png
MoodforHoop.gif

Ohjatut viikkotunnit sisältävät

Länsimetro.jpg
MoodforHoop.gif

Lähiopetus

Opi flow-taiteita säännöllisillä viikkotunneilla  Helsingin Pitäjänmäessä ja  Herttoniemessä.

MoodforHoop.gif

Lainavälineet

Tarjoamme viikkotunneille aina lainavälineet tuntien ajaksi. Poikkeuksena etätunnit.

MoodforHoop.gif

Live-etätunnit

Opi vannetanssia kotona.

MoodforHoop.gif

Pienryhmät

Opi flow-taiteita pienryhmissä max 10 osallistujaa per ryhmä.

MoodforHoop.gif

Mitä opit viikkotunneilla kevätkaudella 2023?

Vannetanssi

Moniulotteinen ja helposti lähestyttävä vannetanssi on usean harrastajan mieleen! Belenos Studiolla pääset oppimaan vannetanssia lajin edelläkävijöiden kanssa! Opettelemme riippuen kurssin tasosta aina perustekniikasta haastavampaan tekniikkaan. Harjoituksia on niin yksittäisiä tekniikkaharjoituksia, komboja, lyhyitä sarjoja sekä koreografioita. Riippuen ohjaajan erikoistumisesta, on viikkotuntiohjelmassa myös lattiatekniikkaa. Kevätkaudella vannetanssia opetetaan maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin! Lisäksi maanantain ja torstain flow-taiteiden kursseilla osa-aiheina on myös vannetanssi. Ryhmiä on aloittelijoille ja jatkajille! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

Flow-taiteet – tuliryhmät K18

Maanantain ja torstain flow-taiteiden ryhmissä pääset tutustumaan useaan eri välineeseen kevätkauden aikana. Kursseilla pääset kokeilemaan vannetanssia, poi- ja viuhkatekniikkaa, silkkiviuhkoja sekä opetamme sinulle tulitaiteen perusteet tulisoihduilla ja tuliviuhkoilla. Tunnit sisältävät yksittäistä tekniikkaa, sarjoja ja koreografioita. Molemmat kurssit ovat alkeisryhmiä, joten etenemme rauhalliseen tahtiin. Huomioithan että tulitunnit toteutuvat sääolosuhteet huomioiden! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Tuliryhmät on suunnattu vain täysi-ikäisille! Mikäli olet alaikäinen ja kiinnostunut flow-taiteista, suosittelemme ensin sisätunteja.

 

Poi-tekniikka

Poi-tekniikka ja on hauskaa ja haastavaa! Poi-tekniikan tunnilla keskitymme nimenomaan tekniikkaan. Harjoittelemme yksittäistä tekniikkaa joista rakennamme sarjoja sekä lyhyitä koreografioita. Kurssi keskittyy moderniin poi-tekniikkaan eikä sisällä tulitunteja. Tunti on suunnattu täysin aloittelijoille sekä vähän aikaa harrstaneille tai kertausta kaipaaville. Poi-tekniikan kurssi pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

 

Vannetanssi & tuplavanteet

Nyt jälleen vaihtoehdoissa vannetanssia ja tuplavanteita yhdistelevä kurssi! Kurssi on suunnattu täysin aloittelijoille sekä vähän aikaa harrstaneille tai kertausta kaipaaville. Kurssi pidetään kerran viikossa maanantaisin. Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

MoodforHoop.gif

Kevätkauden viikkotuntikalenteri

Kevätkausi 23.1-15.5.2023

Kauden pituus 15x60min

Maanantai

19-20.00 Flow-taiteet, tuliryhmä, jatkajat, Merilei Mandelin

 

Tiistai 
17-18.00 Vannetanssi, alkeisjatko ja jatko, Merilei Mandelin

18-19.00 Vannetanssi, jatko, Merilei Mandelin

 

Keskiviikko
17-18.00 Vannetanssi, alkeet, Merilei Mandelin

19-20.00 Vannetanssi, jatko, Vilma-Lotta Mustonen

20-21.00 Flow-taiteet, tuliryhmä, alkeisjatko ja jatko, Vilma-Lotta Mustonen

Hinnat:
Vannetanssi arkisin klo17-18.00 210€ sis. ALV 10%
Vannetanssi arkisin klo18-21.00 240€ sis. ALV 10%
Flow-taiteet 270€ sis. ALV 10%

Viikkotunteja ei ohjata:
20-26.2.2023 Talviloma
7-10.4.2023 Pääsiäinen

1.5.2023 Vappu

18.5.2023 Helatorstai

14.5.2023 Äitienpäivä

MoodforHoop.gif

Usein kysytyt kysymykset?

Kevätkausi 27.2-21.5.2023

Kauden pituus 12x60min

Maanantai
17-18.00 Vannetanssi ja tuplavanne, alkeisryhmä, Vilma-Lotta Mustonen

18-19.00 Flow-taiteet, tuliryhmä,  alkeisryhmä, Merilei Mandelin

 

Keskiviikko
18-19.00 Poi-tekniikka, aloittelijat tai vähän aikaa harrastaneet, Vilma-Lotta Mustonen

 

Torstai
20-21.00 Flow-taiteet, tuliryhmä, alkeisryhmä, Paula Mäki-Hollanti

Sunnuntai
18-19.00 Vannetanssi, alkeisryhmä, Iina Jäntti

Hinnat:
Vannetanssi/tuplavanne arkisin klo17-18.00 ja sunnuntai 168€ sis. ALV 10%

Vannetanssi ja poi-tekniikka arkisin klo18-21.00 192€ sis. ALV 10%
Flow-taiteet tuliryhmä 216€ sis. ALV 10%

Viikkotunteja ei ohjata:
7-10.4.2023 Pääsiäinen
1.5.2023 Vappu

18.5.2023 Helatorstai

14.5.2023 Äitienpäivä

Voinko osallistua kursseille vaikkei minulla ole aiempaa kokemusta flow-taiteista?
Kyllä voit. Alkeis- ja alkeisjatkokurssit on suunnattu aloitteljoille tai vähän aikaa harrastaneille. Meillä opetusryhmät on pieni, joten mukaan on helpompi päästä.

Voinko osallistua kursseille vaikkei minulla ole omia välineitä?

Tarjoamme lainavälineet tuntien ajaksi.

Voinko osallistua kursseille aikuisena?

Kaikki kurssit on vain aikuisille (+18v.). Meillä käy viikkotunneilla aina 18-vuotiaista eläkeikään asti.
Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta.

Mikä kurssi sopisi minulle?

Autamme sinua mielellämme, otathan rohkeasti yhteyttä!

MoodforHoop.gif

Kurssiehdot

Ilmoittautumisen ehdot kaikille opetustunneille
 

Kurssin maksaminen laskulla ja virikeseteleillä

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä ensimmäisen laskun jälkeen. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös seuraavilla virikeseteleillä; smartum, edenred, eazybreak ja e-passi. Virikeseteleillä voit maksaa seteleillä tai käyttää sovellusta. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: vannetanssifi. Käytössä ei ole maksupäätettä. Laskut toimitetaan Isolta laskutuspalvelusta pdf tiedostona sähköpostiin kauden alettua.

 

Ilmoittautuminen kaudelle
 

Vahvistaaksesi kurssipaikan tulee ilmoittautujan toimittaa seuraavat yhteystiedot; nimi, osoite ja puhelinnumero. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta. Ilmoittautunut voi omatoimisesta edelleenmyydä kurssipaikkansa. Edelleenmyydystä kurssipaikasta tulee ilmoittaa sähköpostitse. Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

Poissaolot ja korvaustunnit

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Kauden aikana on käytössä ryhmä jossa tiedotetaan korvaustuntipaikoista. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana. Sairastapaukset tai muut akuutit tilanteet katsotaan erikseen, olethan yhteydessä.

Vakuutukset ja vastuu

Tapaturmasuojan sekä vastuuvapautusvakuutuksen asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstä. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Emme myöskään vastaa mahdollisista henkilö-, kiinteistö- tai materiaalivahingoista. Jokainen osallistuja vastaa itsestään sekä muille aiheuttamista vahingoista.

Alennukset kaikille ja opiskelijoille

 

Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

Vannetanssi.fi pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Vanteet1.jpg

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisäinfo sekä sitovat ilmoittautumiset ottamalla yhteyttä tämän lomakkeen kautta tai vannetanssi@gmail.com!

Kiitos, viestisi on nyt lähetetty. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

bottom of page