MoodforHoop.gif

Vannetanssin historia Suomessa

Aikajana 2006 alkaen

2006

2008

2009

2009

2010

2011

2012

2014

2014

2014

2015

2015

2015

2016

Vannetanssi saapuu Suomeen oululaisen Kati Köykän inspiroiduttua amerikkalaisen Christabel Zamorin videosta. Hän perustaa Hoop-A-Trixin. Samoihin aikoihin aloittaa nykyään Tampereella vaikuttava Henna Matanuska aka Matahoops.

Kati köykkä saa kunniamaininnan Suomen nuorisosirkusliitolta uuden lajin tuomisesta Suomeen.

Helsinkiläinen Merilei Mandelin perustaa MoodforHoopin (Vannetanssi.fi)

Kati Köykkä toimii artistioppaana Shangain maailmannäyttelyssä.

Säännölliset vannetanssitunnit Helsingissä käynnistyvät MoodforHoop.

Suomen ensimmäinen lajin harrastajat yhteenkokoava Hoopy Weekend järjestettiin, video. vannetanssiviikonloppu/vannetanssileiri ?

Kansainvälisesti vaikuttanut Funland Tricks perustettiin vuonna 2012 kahden naisen toimesta; Noora Ilmonen ja Merilei Mandelin. Tutoriaaleja tehtiin aina vuoteen 2017 saakka ja ne ovat edelleen katsottavissa Youtubessa.

Flash mob Helsinki, video linkit.

Helsinki Hoop Convention, videot linkit.

Jokavuotinen Happy Hooping järjestetään ensimmäistä kertaa. Videokollaasin tarkoitus on kerätä kaikki Suomen vannetanssijat samalle videolle.

Performing SM-karsinta, video linkki.

 Show of the year, video linkki.

Vannetanssiyhdistys perustetaan.

Suomen ensimmäinen flow-studio perustetaan vannetanssijoiden toimesta.

MoodforHoop.gif

Vannetanssin historia maailmalla

MARJA1.jpg

Vannetanssin historia maailmalla

Mahtavaa että olet löytänyt meidän kotisivun. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vannetanssin maailmaan! Kerromme sinulle ensiksi hieman meidän matkasta lajin uranuurtajina Suomessa!

 

MoodforHoop on vuonna 2010 perustettu Helsingin ensimmäinen vannetanssiyritys, joka on toiminut aktiivisesti vannetanssin sekä flow-taiteiden pioneerina. MoodforHoop on mahdollistanut harrastajille säännölliset viikkotunnit, jamit ja työpajat sekä järjestänyt näiden lisäksi lukuisia tapahtumia ja kokoontumisia. Kymmenen vuoden aikana MoodforHoop on vakiinnuttanut paikkansa Suomen vannetanssin kentällä kokoavana voimana sekä lajin eteenpäin viejänä. Palava rakkaus vannetanssiin ja flow-taiteisiin on mahdollistanut sen, että pitkäaikainen haave yrityksestä, jossa useamman vannetanssijan ja flow-taiteilijan innovatiivisuus yhdistyy, on käynyt toteen! Nykyään MoodforHoopin riveissä työskentelee useampi ammattitaitoinen vannetanssin tai flow-taiteiden ohjaaja.

 

MoodforHoop vaikuttaa pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta säännöllisin väliajoin MoodforHoop vierailee myös muualla Suomessa esiintymässä, ohjaamassa tiiviskursseja sekä työpajoja.

MoodforHoop tarjoaa kuluttajaystävällisiä ja laadukkaita palveluja, joissa jokainen asiakas on yksilö niin tunneilla, kuin tilaisuuksissa ja esiintymiskokonaisuuksissakin. Asiakastyytyväisyys, yhdessä tekeminen ja hyvä meininki ovat MoodforHoopin tärkeimmät valttikortit.