MOODFORHOOPIN OHJAAJAT

Kaikilla MoodforHoopin ohjaajilla on eri osaamista taustalla. Ohjaajat ohjaavat tunteja rakkaudesta lajiin sekä mielenkiinnosta ja halusta opettaa muita. Kuten vannetanssissa yleinsä, myös ohjaajien keskuudessa vallitsee vahva yhteisöllisyys ja ajatuksia sekä osaamista jaetaan yhteisissä harjoituksissa säännöllisesti. Yhteisten harjoitusten lisäksi ohjaajat lisäkouluttautuvat  muilla tanssitunneilla tai työpajoissa. Jokaisella ohjaajalla on oma uniikki tyylinsä.

 

Innostavan ja motivoivan ohjaaja tunneilla intoudut oppimaan uutta sekä kehittämään itseäsi yhdessä muiden lajin harrastajien kanssa. Hyvä ja kannustava ohjaaja onkin yksi avaimista nopeaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. 

Merilei Mandelin

Vannetanssi & Flow-taiteet

MoodforHoopin perustaja sekä vannetanssin edelläkävijä Suomessa. Flow-taiteiden ohjaaja. Erikoisuutena tuli- ja valotaide. Belenos Group of Artsin perustaja ja taiteellinen johtaja.

Vilma-Lotta Mustonen

Vannetanssi & Flow-taiteet

MoodforHoopin pitkäaikainen vannetanssi ja flow-taiteiden ohjaaja. Kokenut esiintyjä Belenos Group of Artsin riveissä. Erikoisuutena tuli- ja valotaide.

Sanni Sarlin-Takayama

Vannetekniikka & Sirkus

Sanni Sarlin on valmistunut sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta vuonna 2010. Sanni on ohjannut akrobatiaa kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille jo 15 vuoden ajan.

Paula Mäki-Hollanti

Vannetanssi & Flow-taiteet

MoodforHoopin pitkäaikainen vannetanssi ja flow-taiteiden ohjaaja. Kokenut esiintyjä Belenos Group of Artsin riveissä. Erikoisuutena tuli- ja valotaide.

Jaana Hautajoki

Vannetanssi

MoodforHoopin uusin vannetanssiohjaaja. Vankka tanssitausta ja kokemus Belenos Group of Artsin riveissä takaa ammattiotteen viikkotunneilla!

Sini Lehti

Vannetanssi

Sinille vannetanssi on elämäntapa, joka tuo iloa jokapäiväiseen elämään. Nykyään hän vaikuttaa Hyvinkään alueella Flow Sini Tuulia nimellä. Sini vierailee mahdollisuuksien mukaan ohjaamassa työpajoja pk-seudulla.

0

MoodforHoop

MoodforHoop, vannetanssi.fi

Takkatie 10 B 2krs.

00370 Helsinki
Y-tunnus: 2378805-6

vannetanssi@gmail.com

Kotisivujen teksti- ja kuvasisältö ovat tekijänoikeussuojattu.

"Every Hoop has a story..!"

Toimistoajat:
(vastaamme yhteydenottoihin)

Ma-to 13-21:00

Pe 13-19:00

Olemme studiolla paikalla sovitusti.