Helsingin ensimmäinen vannetanssiyritys MoodforHoop on toiminut aktiivisesti lajin kehittäjänä ja järjestänyt lukuisia tapahtumia sekä kokoontumisia lajin harrastajien keskuudessa vuodesta 2010. Pääsääntöisesti vakituiset viikkotunnit pidetään Pitäjänmäessä Belenos Studiolla, mutta kursseja ohjataan myös muualla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Viikkotunteja on toteutettu tiiviskurssimuodossa myös kaueampana pääkaupunkiseudusta.

Mitä opetustunnit sisältävät ?

Opetustunneilla opit tekniikkaa ja liikkumista vanteen kanssa. Tämän lisäksi tuntien sisältöön kuuluvat liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä improvisaatioharjoitukset. Vannetta pidetään pyörimässä hyödyntäen koko vartaloa - vyötäröä, lantiota, rintakehää, käsiä ja jalkoja. Erilaisilla harjoituksilla uppoudutaan musiikkiin ja vanteen liikkeeseen. Teknisiä temppuja ja leikillistä tanssia yhdistelevä tunti on erityisen tehokas vartalon lihaksille. Harjoitukset auttavat liikkumisen ja temppujen yhdistämisessä sekä oman tyylin löytämisessä. Koska vannetanssi ei ole sidottu tiettyyn musiikkiin, vaihtelee tämä ohjaajan mukaan. 

Minkä kokoisia opetusryhmiä ?

Suosimme pienryhmiä. Meille tärkeää on että jokainen on opetustunneilla yksilö eikä yksi massan joukossa. Panostamme myös henkilökohtaiseen ohjaukseen sekä pyrimme huomioimaan jokaisen tason. Keskimääräinen osallistujamäärä tunneilla on 8-10 osallistujaa.

Säännölliset viikkotunnit tai tiiviskurssit eivät ole ainoa opetusmuoto jota tarjoamme.

Vuoden ympäri matkustamme ympäri Suomen erilaisissa tapahtumissa ohjaamassa työpajoja. 
 

Tyky-päivät tai polttarit

Hauskat ja mukaansatempaavat vannetanssitunnit pk-seudulla ja muualla Suomessa ohjaa MoodforHoopin rautaiset ammattilaiset. Työpajat voidaan toteuttaa myös valitsemassasi paikassa esimerkiksi puistossa tai tanssistudiolla yllätyksenä koko porukalle. Työpajoja järjestetään myös kaveriporukoille ja ne sopivat erittäin hyvin myös

TYKY-päiville, kouluihin, synttäreille tai festivaaleille.

 

Opetettavia aiheita löytyy lukuisia joten työpajat suunnitellaan aina ryhmälle sopivaksi. Työpajat kestävät normaalisti 60-120min riippuen opetettavasta aiheesta ja siitä mikä sopii polttariporukan aikatauluun ja budjettiin. Paras varustus työpajoihin on juhlamieli ja buukkauksen yhteydessä saatu info sopivasta vaatetuksesta. Lopullinen hinta määräytyy työpajan pituuden, sijainnin ja ryhmän koon mukaan! Työpajan hintaan sisältyy aina lainavälineet.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista opetustuntien aikana. 

Kysy lisää ja pyydä tarjouspyyntö sähköpostitse tai soittamalla!

Kenelle vannetanssi sopii?
 

Vannetanssi on helposti lähestyttävää ja sopii kaikille oman kehon rajoissa.