Vannetanssi MoodforHoop.jpg

MOODFORHOOPIN

MYYTÄVÄT VANTEET

Tällä sivulla esittelemme myytävät tuotteet. Vaihtuvuuden vuoksi, emme toistaiseksi ole ottaneet käyttöön verkkokauppaa. Tilaukset tehdään sähköpostitse, joko toiveiden mukaan tai tilaaja valitsee valmiista matkavanteista mieleisensä. MoodforHoopin matkavanteita voi tulla katsomaan paikanpäälle sunnuntaisin ja arki-iltaisin ennen viikkotunteja. 

SUOSITTELEMME!

Aloittelijat

19mm 90-95cm
22mm 95-105cm

 

Temppu- ja tanssivanne:

19mm 75-85cm
16mm 75-85cm

 

Tuplatekniikkaan ( Poi-tyyli ):

16mm 65-80cm
12mm 65-80cm

 

Multivanteiluun ( Sirkus ):

19mm 85-95cm
16mm 85-95cm

 

Lapset:
19mm 80cm tai pienempi.
16mm 80cm tai pienempi.

 

* Vanteita voi pienentää.

* Halkaisija mitataan sisäreunoista.

* Halkaisija vaihtelee pituuden mukaan.

vannetanssi.fi.jpg

KORENTO

SUOSITUIN!!

KORENTO - matkavanteita löytyy löytyy perusväreistä, metallinhohtosiin, pimeässä hohtaviin sekä UV-aktiivisiin. Nämä vanteet myötäilevät vannetanssijan liikkeitä pehmeästi ja ovat MoodforHoopin myydyimpiä vanteita. Värilliset polypro vanteet ovat kovassa suosiossa vannetanssin harrastajien keskuudessa ympäri maailman. Matkavanne sopii paljon matkustelevalle sekä niille jotka eivät toivo vanteen olevan liian raskas. Halkaisija n.75-95cm. Paino n.200g ja paksuus 16mm ja 19mm. Materiaali polypro.

Alkaen

40€

IMG_0541.JPG

TUPLA

TUPLA - matkavanteet mahdollistavat twinshoops tekniikan. Useita eri flow-tyylejä yhdistelevä kahden vanteen tekniikka on mielenkiintoinen tapa tuoda omaan vannetanssiin toisenlaista ulottuvuutta. Tupla-matkavanteiksi suosittelemme 16m paksuutta ja maksimissaan 80cm sisähalkaisijaa. Matkavanne voi olla teippaamaton tai teipattu. Yhden vanteen paino n.200g. Vanteet saa taitettua yhdessä matkamuotoon.

Alkaen

60€

16.JPG

TEIPPAUS

Kaikkiin MoodforHoopin matkavanteisiin on mahdollista saada mieleisesi koristelu. Koska koristeluvaihtoehdot vaihtelevat kausittain, aloitamme tilauksen siitä että tilaaja kertoo toiveensa. Voit liittää mukaan referenssikuvia ja kertoa mistä väreistä pidät ja että onko mieleesi glitterin säihke tai esimerkiksi metallinen kiilto. Vanteiden koristelu vaihtelee 4-24€ välillä. Erikoistilaukset erikseen. Joskus vanteesi voi myös tarvita huoltoa, olethan yhteydessä ennen vanteen postittamista tai tuomista kustannusarvion tekemiseksi.

Alkaen

4€

vannetanssi_edited_edited.jpg

RYTMI

SUOSITUIN!!

RYTMI – matkavanteita löytyy aina perusväreistä, metallinhohtoisiin sekä UV-aktiivisiin väreihin. Värivalikoima on hieman suppeampi kuin Korento-matkavanteissa. Materiaali on hieman pehmeämpää kuin edellä mainittu matkavanne ja saattaa näin menettää pyöreän muodon helpommin, mutta kestää matkamuotoon taittamisen paremmin. Matkavanne sopii paljon matkustelevalle sekä niille jotka eivät toivo vanteen olevan liian raskas. Halkaisija n.75-95cm. Paino n.200g ja paksuus 16mm ja 19mm. Materiaali hdpe.

Alkaen

35€

46498180_2045858448800019_64779447942523

IPANA

IPANA - hulavanteet on suunnattu lasten leikkeihin. Vahvempi materiaali kestää rajummatkin leikit. Itse vanne ei ole moksiskaan vedestä, joten nämä sopivat myös vesipetojen temmellyksiin. Vanteen sisälle ei ole painoksi laitettu vettä tai hiekkaa. Hulavanteet ovat pohjaväriltään valkoisia. Kannattaa kuitenkin kysyä tämän hetken värillisistä vanteista. Sopiva vanteen sisähalkaisija lapselle on 80cm > alaspäin riippuen lapsen pituudesta. Painoa vanteella on 100-200g, Materiaali polypro tai hdpe.

Alkaen

30€

Vannetanssi_matkavanteet_polypro_fithoop

HUOLTO

Ajan kuluessa vanteen koristeet kuluvat. Tähän vaikuttaa mm. vesi, aurinko ja lämpötilamuutokset. Itse vanteessa ei kuitenkaaan välttämättä ole mitään vikaa. Silloin on aika teipata vanne uusiksi. Vanne toimitetaan omakustanteisesti meille korjattavaksi, joko postitse tai tuomalla. Hinta määräytyy tehdyn työn mukaan, kysy lisää.

Alkaen

KYSY

1logo.jpg

FLOW

EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ!

FLOW - matkavanne on pienempi ja kevyempi ja siksi myös paljon nopeampi verrattuna raskaampaan Aito -matkavanteeseen.   Kun kaipaat haastetta vannetanssiin, vanha vanne tuntuu hitaalta  tai haluat Aito vanteen kaveriksi pienemmän vanteen kokonaisvaltaista harjoittelua varten, Flow - matkavanne on se mitä tarvitset. Kevyempi vanne on helpompi hallita käsitekniikoissa, muttei ole liian kevyt keskivartalolla pyörittämiseen. Halkaisija 85cm-95cm. Vanne painaa n. 400-500g ja on 20mm paksu. Materiaali hdpe.

Alkaen

50€

1797521_676334309085780_891035663_n.jpg

AITO

EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ!

AITO - matkavanne on klassinen vannetanssivanne jota ei juurikaan käytössä enään näe. Massiivinen vanne pyörii hitaasti tai nopeastikin mikäli vanteilija sen sallii. Tämän vanteen ehdoton plussa on tehokas keskivartalotreeni sekä vannetanssin perustekniikan haltuun otto vyötärön lisäksi rintakehällä ja jaloissa. Aito matkavannetta kutsutaan myös nimellä FIT-vanne. Kaikki Aito-matkavanteet koristellaan toiveiden mukaan.  Halkaisija n. 90-120cm. Paino 500-600g ja paksuus 25mm. Materiaali PE.

Alkaen

50€

VANNETANSSI.FI.jpg

POSTITUS

Matkavanteita positetaan kaikkialle Suomeen. Kun tilaat vanteen, liitä tilaukseen mukaan yhteystietosi, myös puhelinnumero. JJFI alkuisella seurantatunnuksella voit seurata pakettisi tilannetta. Emme vastaa postin toimituksen aikana mahdollisista tapahtuvista vahingoista tai katoamisista. Näistä on tehtävä reklamaatio suoraan postille. Nouto Belenos Studiolta 0€.

Alkaen

10€