viikkotunnit tauolla 11.5.2020 asti!

Olemme viikonlopun ylin seuranneet COVID-19 tilanteen kehittymistä vakavin mielin. Kuten useat muutkin liikunta ja tanssistudiot, olemme päättäneet pistää viikkotunnit tauolle 29.3 asti!

Kahden viikon tauko ei vielä vaikuta kevätkauden pituuteen. Korvaavat päivät on jo mietitty ja informoimme näistä kaikkia ryhmäkohtaisesti. Kaikki tunnit kuitenkin pidetään, vaikka se tarkottaisi sitä että kevätkausi venyisi! Suunnitelmissa on myös järjestää korvaavia opetustunteja kun tilanne sen jälleen sallii.

Toivotaan nyt parasta, että nopeilla toimilla estetään taudin holtiton leviäminen ja että jokainen hoitoa tarvitseva, saa sitä. Pidetään toisistamme huolta! 💟

Supertreenit Naantalissa!

8.3 Sunnuntaina Merilei Mandelin ohjaa SuperTreenit neljä tuntia vannetanssia! Viikonloppua varten tehtiin ihan uusia matkavanteita opetuskäyttöön, sillä osallistujia per tunti tulee olemaan kolmisenkymmentä! Kyseiset ihanuudet siirtyvät viikonlopun jälkeen studiolle opetuskäyttöön! 🤩🤩

VANNETANSSI TUTUKSI -tunnilla tanssit nimen mukaisesti vanteen kanssa. Moniulotteinen vannetanssi on kiehtova tapa ilmaista itseään säännöttömästi ja tämä tekee lajista kaikille helposti lähestyttävän. Vannetanssi kehittää mm. koordinaatiokykyä, tasapainoa ja rytmitajua. Jokainen tekee tanssistaan oman näköisensä. 🤩

Tunnit pidetään: 12.45-13.30, 13.45-14.30, 15.45-16.30 ja 16.45-17.30! Tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten liikuntaan! ( MoodforHoop – Vannetanssin 10v. juhlavuosi! ) Lisätietoa: https://www.supertreenit.fi/ & SuperTreenit 2020.

MoodforHoop – Vannetanssin

10v. juhlavuosi!

MoodforHoop on vuonna 2010 perustettu Helsingin ensimmäinen vannetanssiyritys, joka on toiminut aktiivisesti lajin sekä flow-taiteiden pioneerina. MoodforHoop on mahdollistanut harrastajille säännölliset viikkotunnit, jamit ja työpajat sekä järjestänyt näiden lisäksi lukuisia tapahtumia ja kokoontumisia. Kymmenen vuoden aikana MoodforHoop on vakiinnuttanut paikkansa Suomen vannetanssin kentällä kokoavana voimana sekä lajin eteenpäin viejänä.

Vuonna 2020 juhlimme koko vuoden MoodforHoopin 10-vuotista taivalta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme mm. arvontoja, hyväntekeväisyystempauksia sekä lajiesittelyä.

www.Vannetanssi.fi
"Every Hoop(er) has a Story!"

Suomalaista osaamista Itävaltaan huhtikuussa

2020!

MoodforHoopin perustaja sekä vannetanssin edelläkävijä Suomessa on kutsuttu ohjaamaan vannetanssia Itävaltaan Linziin.

Vannetanssijamit

26.1-7.6.2020

Sunnuntaisin klo14-15.30
Flow Arts & Dance Studio Belenos
Os. Takkatie 10 B 2krs. Helsinki

Kevätkauden viikottaiset jamit sunnuntaisin klo14-15.30! Jamien tarkoitus on tuoda yhteen flow-taiteiden harrastajia ja ammattilaisia. Jamit eivät sisällä opetusta, mutta osallistujat saavat jakaa taitojaan keskenään. Jamien soittolista kerätään osallistujien kesken. Omaa suosikkikappaletta voi ehdottaa esimerkiksi tapahtuman seinällä.

 

Tervetuloa mukaan!

Happy Hooping 2019

Vuoden 2019 Happy Hooping keräsi yli 40 videota ympäri Suomen! Kuudetta kertaa järjestettävän Happy Hoopingin tarkoitus on tuoda lajin harrastajia yhteen ja edistää yhteisöllisyyttä.

Iso kiitos kaikille mukana olleille! Mukaan pääsee jälleen ensi vuonna.