top of page
mysoulisadancer.jpg

Helsinki Hoop Convention 2024

Oletko valmis huikeeseen viikonloppuun maaliskuussa! Suomen ainoa vannetanssiin keskittynyt viikonlopputapahtuma Helsinki Hoop Convention järjestetään jälleen 23-24.3.2024!
 

 Tällä kertaa saamme vieraaksi Mashan (@mysoulisadancer) Sloveniasta! Hänen uniikki tyyli ja huikeat temppukombot puhuttavat sosiaalisessa mediassa ympäri maailman! Lisäksi työpajoja ohjaa Belenos Studion tutut ohjaajat Merilei Mandelin (@merileikke) ja Vilma-Lotta Mustonen (@vimmaflow).
 

Viikonlopun ohjelmassa on useampi työpaja jotka sisältävät yksittäistä tekniikkaa, sarjoja ja koreografioita! Lisäksi ohjelmaan sisältyy omaa harjoittelua, jamit sekä videotaltiointia opistuista sarjoista ja koreografioista. Tallennamme myö viikonlopulta video- ja kuvamateriaalia.

Tapahtuman taso on avoin. Parhaiten saat sisällöstä irti kun vanne on välineenä jo tuttu. Viikonlopun aikana kuvaamme myös ohjaajien opetusmateriaalit ja saat nämä käyttöösi tapahtumakohtaisen WhatsApp-ryhmän kautta.

 

Tapahtuma on oiva tilaisuus tutustua ja verkostoitua alan harrastajien ja ammattilaisten kesken!

Tervetuloa mukaan!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
mysoulisadancer.jpg

Masa aka Mysoulisadancer

Vannetanssiopettaja ja esiintyjä

Maša Ferme aka Mysoulisadancer

Maša is a very energetic slovenian girl and movement is a big part of her everyday life. She was always fond of dancing but somehow ended up playing volleyball for 10 years along with many other sports. In her mid twenties she went to a hulahoop convention with her friend and one year later bought her first hulahoop. 2 years after she formed her very first adult group of  students and later added a few groups of children as well. Today she has 8 groups that she teaches weekly and is self-employed as a hulahoop teacher/performer.

Vannetanssi_edited.jpg

Vilma-Lotta Mustonen

Vilman vimma vannetanssiin ja flow-taiteisiin syttyi vuosikymmen sitten, jolloin hänet tempaistiin matkalle, joka jatkuu edelleen. Vilma on toiminut vannetanssin sekä muiden flow-taiteiden ohjaajana sekä esiintyjänä soolona ja Belenos-showryhmässä vuodesta 2015 lähtien. Vannetanssi ja flow-taiteet ovat hänelle elämäntapa ja intohimo. Ohjaajana Vilma on selkeä ja intuitiivinen. Opetuksessaan hän panostaa yksilölliseen ohjaukseen ja siinä korostuvat havainnollisuus sekä taitojen kerrostaminen –liikkeitä, liikesarjoja ja koreografioita rakennetaan pala kerrallaan, helposta vaikeampaan edeten.

vannetanssi_edited.jpg

Merilei Mandelin

Merilei Mandelin on pitkän linjan ammattitason flow-taitelija. Hän on vaikuttanut vahvasti Suomen flow-taiteiden kentällä yli vuosikymmenen mm. perustamalla Suomen ensimmäisen vannetanssiyrityksen MoodforHoopin, menestyvän ammatti tuli- ja valoshowryhmän Belenoksen sekä Suomen ensimmäisen flow-taiteisiin keskittyneen Belenos Studion! Flow-taiteet ovat hänelle elämäntyyli. Hän ohjaa flow-taiteita kotistudiolla ja muualla Suomessa. Lisäksi hän esiintyy soolona sekä perustamansa esiintyvän ryhmän kanssa!

Aikataulu
Helsinki Hoop Convention
23.3.-24.3.2023!

Lauantai


10:30 Ovet auki
11:00 - 11:30 Merilei Mandelin – Tervetuloa & lämmittelyvannetanssi

11.30 - 13.00 Masha Ferme – Vannetanssia, tekniikkaa ja sarja

13:00 - 13:30 Videokuvaus halukkaiden kanssa

13:00 - 15:00 Lounastauko / sali vapaasti kaikkien käytettävissä

15:00 – 16.30 Merilei Mandelin & Vilma-Lotta Mustonen – 

Mix & Match Vannetanssikoreografia

16.30 - 17:00 Videokuvaus halukkaiden kanssa

17:00 - 19:00 Vannetanssijamit

 

Sunnuntai


11:00 - 11:30 Itsenäinen lämmittely

11.30 - 13.00 Vilma-Lotta Mustonen – Vannetanssia ja tekniikkaa

13:00 - 13:30 Videokuvaus halukkaiden kanssa

13:00 - 15:00 Lounastauko / sali vapaasti kaikkien käytettävissä

15:00 – 16.30 Masha Ferme – Vannetanssia, tekniikkaa ja sarja

16.30 - 17:00 Videokuvaus halukkaiden kanssa / omaa harjoittelua

17:00 - 17:30 Päätetään tapahtuma


Kahden päivän hinta:
Ennakkohinta 31.1.2024 asti 155€ sis. ALV 10% 
1.2.2024 lähtien hinta on 175€ sis. ALV 10%

Myymme lippuja Helsinki Hoop Conventioniin rajoitetusti, kuitenkin maksimissaan 15 kappaletta! Emme tarjoa opiskelija ja työttömyys alennuksia tähän tapahtumaan.

Yhteys:
vannetanssi@gmail.com

Ehdot ja ilmoittautuminen mukaan!

Ilmoittautuminen Helsinki Hoop Conventioniin
 

Ilmoittauduthan sähköpostiin info@belenosstudio.fi. Liitä tietoihin yhteystietosi; nimi, osoite ja puhelinnumero. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. Ilmoittautuminen on sitova.

Vakuutukset ja vastuu

Tapaturmasuojan sekä vastuuvapautusvakuutuksen asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstä. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Emme myöskään vastaa mahdollisista henkilö-, kiinteistö- tai materiaalivahingoista. Jokainen osallistuja vastaa itsestään sekä muille aiheuttamista vahingoista.

Poissaolo ja sairastumiset

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Poissaolon takia, kuten esimerkiksi äkillisen sairastumisen vuoksi asiakas voi edelleenmyydä paikkansa! Edelleenmyydystä paikasta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Välineet

Otathan mukaan isomman ja pienemmän vanteen. Tarvittaessa voit lainata vanteen myös studiolta opetustuntien ja jamien ajaksi.

Maksu

Helsinki Hoop Convention lipun voi maksaa laskulla tai virikesetelillä. Meillä on käytössä seuraavat palveluntarjoajat: Edenred, Eazybreak, Smartum ja E-passi. Maksu tulee olla tehty kokonaisuudessaan ennen tapahtumaa! Maksun voi jakaa kahteen osaan erä1 helmikuussa 2023 ja erä2 maaliskuussa 2023. Osiin jaetuissa laskuissa huomoidaan 5€ laskutuslisä.

 

Video ja kuvataltionti

 

Tallennamme viikonlopulta kuva- ja videomateriaalia jaettavaksi kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Materiaalia voidaan käyttää myös markkinointia varten. Osallistunut voi tiedustella materiaalia sähköpostin kautta tapahtuman jälkeen. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

bottom of page