top of page
Helsinki hoop convention.jpg

Helsinki Hoop Convention 2023

Paljon kyselty ja odotettu Helsinki Hoop Convention järjestetään jälleen! Tapahtuma on kaksipäiväinen ja järjestetään Belenos Studiolla Helsingin Pitäjänmäessä 25-26.3.2023!

Viikonlopun ohjaajina toimivat kansainvälisesti tunnettu Sky Flow Artist sekä kotimainen huippuosaaja Heini Puurtinen! Merilei Mandelin toimii tapahtuman järjestäjänä sekä avustaa tarvittaessa viikonlopun aikana!

 

Tutustu aikatauluun ja ilmoittaudu mukaan. Early bird hinta kaikille nopeimmille!

Tervetuloa mukaan!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Iso kiitos kaikille mahtavasta viikonlopusta!

Tutustu lisää tuleviin tapahtumiin seuraamalla kurssit välilehteä tai instagramia!

skyflowartist.jpg

Sky Flow Artist

Sky Flow Artist is a former rhythmic gymnast for the British National Team whose fusion of modern hoopdance, rhythmic gymnastics and traditional circus hooping won her the title European Hula Hooper of the Year 2016. She is currently touring the world as a professional circus artist specialising in hula hoop. Sky is passionate about sharing her skills with others, giving workshops and teaching at hoop conventions whenever possible.

heini.JPG

Heini Puurtinen

Heini on tamperelaisen Flow Arts- ryhmä Unian perustajajäsen jo 12 vuoden takaa sekä esiintyy nykyään myös kansainvälisestikin vaikuttavan tuli- ja valoshowryhmä UniFlow’n riveissä. Esiintymisen lisäksi Heini on vuosien varrella opettanut useissa vannetapahtumissa ympäri Suomen ja vetää tällä hetkellä vannetekniikan kursseja Tampereen Lumina Studiolla.

ED2048-3924.jpg

Merilei Mandelin

Merilei Mandelin on pitkän linjan ammatti flow-taitelija. Hän on vaikuttavut vahvasti Suomen flow-taiteiden kentällä yli vuosikymmenen mm. perustamalla Suomen ensimmäisen vannetanssiyrityksen MoodforHoopin, menestyvän ammatti tuli- ja valoshowryhmän Belenoksen sekä Suomen ensimmäisen flow-taiteisiin keskittyneen Belenos Studion! Hän ohjaa flow-taiteita kotistudiollaan ja on vihdoin lupautunut myös ulkomaanvierailuille Eurooppaan. Lisäksi hän esiintyy solona sekä perustamansa esiintyvän ryhmän kanssa!

Aikataulu
Helsinki Hoop Convention
25-26.3.2023!

Lauantai

11.30-12.30 Merilei Mandelin – Tervetuloa & lämmittelyvannetanssi

12.30-14.00 Sky Flow Artist – Vannetanssia ja tekniikkaa Skyn kanssa

14-16.00 Lounastauko

16-17.30 Heini Puurtinen – Vannetekniikka ja kombot

17.30-19.30 Jamit

 

Sunnuntai


9.30-10.00 Itsenäinen lämmittely
10-11.30 Sky Flow Artist – Vannetanssia ja tekniikkaa Skyn kanssa

12-13.30 Heini Puurtinen – Vannetekniikka ja koreografia

13.30-14.30 Merilei Mandelin – Suljetaan rinki


Kahden päivän hinta:


Earlybird 17.2.2023 asti 150€ sis. ALV 10%
jonka jälkeen hinta on 170€ sis. ALV 10%

Lippuja myynnissä viikonlopulle rajoitetusti!

Emme tarjoa opiskelija ja työttömyys alennuksia tähän tapahtumaan.

Yhteys:


vannetanssi@gmail.com

+358404167696 (Yhteydenotot ensisijaisesti viestitse!)

Ehdot ja ilmoittautuminen mukaan!

Ilmoittautuminen Helsinki Hoop Conventioniin
 

Ilmoittauduthan sähköpostiin info@belenosstudio.fi. Liitä tietoihin yhteystietosi; nimi, osoite ja puhelinnumero. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. Ilmoittautuminen on sitova.

Vakuutukset ja vastuu

Tapaturmasuojan sekä vastuuvapautusvakuutuksen asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstä. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Emme myöskään vastaa mahdollisista henkilö-, kiinteistö- tai materiaalivahingoista. Jokainen osallistuja vastaa itsestään sekä muille aiheuttamista vahingoista.

Poissaolo ja sairastumiset

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Poissaolon takia, kuten esimerkiksi äkillisen sairastumisen vuoksi asiakas voi edelleenmyydä paikkansa! Edelleenmyydystä paikasta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Välineet

Otathan mukaan isomman ja pienemmän vanteen. Tarvittaessa voit lainata vanteen myös studiolta opetustuntien ja jamien ajaksi.

Maksu

Helsinki Hoop Convention lipun voi maksaa laskulla tai virikesetelillä. Meillä on käytössä seuraavat palveluntarjoajat: Edenred, Eazybreak, Smartum ja E-passi. Maksu tulee olla tehty kokonaisuudessaan ennen tapahtumaa! Maksun voi jakaa kahteen osaan erä1 helmikuussa 2023 ja erä2 maaliskuussa 2023. Osiin jaetuissa laskuissa huomoidaan 5€ laskutuslisä.

 

Video ja kuvataltionti

 

Tallennamme viikonlopulta kuva- ja videomateriaalia jaettavaksi kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Materiaalia voidaan käyttää myös markkinointia varten. Osallistunut voi tiedustella materiaalia sähköpostin kautta tapahtuman jälkeen. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

bottom of page