1.JPG

MOODFORHOOPIN

vannetanssivanteet

LAADUKKAAT KOTIMAISENA KÄSITYÖNÄ VALMISTETUT MATKAVANTEET LAPSILLE JA AIKUISILLE!

Yli 10-vuoden ajan MoodforHoop on erikoistunut valmistamaan uniikkeja ja laadukkaita vannetanssivanteita! Oikein käytettynä vannetanssivanne kestää vuodesta toiseen. Meiltä löytyy aina "heti valmiina lähtöön" vanteita, tai vaihtoehtoisesti teemme vanteita toivetilauksien pohjalta. Kaikki MoodforHoopin vannetanssivanteet ovat matkamuotoon taittuvia. Matkamuoto mahdollistaa  vanteen vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen. (kts.alla video) Vannetanssivanteet eivät ole perinteisiä marketeista saatavia hulahula-renkaita. Eron huomaa esimerkiksi vanteiden tuntumassa ja kestävyydessä.

 Sopivan vannetanssivanteen valitseminen?

Mietitkö mikä olisi hyvä vanteen koko? Usein kuultu neuvo jossa vanteen tulisi ylettyä napaan asti on jo vanhentunutta tietoa, sillä vannetanssi on muuttunut viimeisien vuosien aikana todella paljon. Koska lajina vannetanssiin sisältyy keskivartalotekniikan lisäksi myös käsitekniikkaa, tulisi vannetta pystyä pyörittämään myös pystyasennossa kädessä niin että hartiat ovat rentona eikä vanne osu maahan.

Lajin kehittymisen myötä lähes jokainen harrastaja valitsee ensimmäiseksi vanteeksi kevyemmän Korento- (Polypro) tai Rytmi (Hdpe) – matkavanteen. Vanteen paino on alle 500g. Koristelutyylejä on todella paljon erilaisia ja tämän lisäksi vanteita saa myös värillisinä jolloin vanteisiin voidaan asentaa vain ns. sisägrippaus joka tuo tarvittavan pidon. Suosittelemme aloittelijoille joko kokonaan koristeltuja, spiraali- tai ristityyliä. Nätti koristelu näyttää kivalta sekä antaa pitoa joka helpottaa oppimista. Olemme keränneet galleriaan meiltä lähteneitä vanteita. Galleriasta on helppo kerätä inspiraatiota omaan unelma vanteeseen! Värilliset matkavanteet ovat tilaustuotteita.

Suosittelemme seuraavia kokoja:

Aloittelijat: 19mm 90-95cm / 22mm 95-105cm

Temppu- ja tanssivanne: 19mm tai 16mm 80-85cm

Tuplatekniikkaan ( Poi-tyyli ): 16mm 75-80cm

Multivanteiluun ( Sirkus ): 19mm 90cm tai 16mm 85cm

Lapset: 19mm tai 16mm, halkaisija vaihtelee pituuden mukaan.

 

* Vanteita voi pienentää.

* Halkaisija mitataan sisäreunoista.

Tärkeintä onkin muistaa että lajin monipuolisuuden ja vanteiden moninaisten ominaisuuksien ansiosta ei ole yhtä ainoata oikeata vannetanssivannetta. Monella harrastajalla on useampi vanne erilaisiin käyttötarkoituksiin. Isompi halkaisija ja painavempi vanne on helpompi hallita keskivartalotekniikassa ja sillä on mukavempi harjoitella esimerkiksi rytminmuutoksia, suunnanvaihtoja ja liikkumista vanteen kanssa. Käsitekniikoissa isompi vanne voi taas tuntua liian raskaalle. Kevyellä vanteella vannetanssiin saa vauhtia ja osa tempuista on helmpompi toteuttaa vanteen sisähalkaisijan ollessa max80cm tai pienempi. Pieni vanne on haastavampi keskivartalolla ja vaatii kehonhallintaa.

 

MoodforHoop mahdollistaa jameissa, työpajoissa ja kursseilla erilaisten vanteiden kokeilemisen ja näin ensimmäinen oma vanne tai seuraava haastavampi vannetanssivanne on helpompi löytää. Mikäli tilaat vanteen postitse toiselle paikkakunnalle ja epäröit, olethan yhteydessä! Autamme sinua oikein mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vanteen.

KAIKKI VANNETILAUKSET

VASTAANOTETAAN SÄHKÖPOSTITSE VANNETANSSI@GMAIL.COM.

NOUDOT SOVITUSTI

TAKKATIE 10, HELSINKI.

POSTITUS SUOMESSA 10€.

AUTAMME SINUA OIKEAN KOKOISEN VANTEEN VALITSEMISESSA. OHJEISTAMME MYÖS MATKAVANTEEN TAITOSSA.

MEILTÄ SAAT HENKILÖKOHTAISTA JA NOPEAA ASIAKASPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

VANTEIDEN HINNAT VAIHTELEVAT 30-70€ VÄLILLÄ. KESKIMÄÄRÄINEN HINTA ON 50€.

VanteetHelmi1.jpg

Kaikki vannetilaukset käsitellään tällä hetkellä vain sähkpostitse!

0

MoodforHoop

MoodforHoop, vannetanssi.fi

Takkatie 10 B 2krs.

00370 Helsinki
Y-tunnus: 2378805-6

vannetanssi@gmail.com

Kotisivujen teksti- ja kuvasisältö ovat tekijänoikeussuojattu.

"Every Hoop has a story..!"

Toimistoajat:
(vastaamme yhteydenottoihin)

Ma-to 13-21:00

Pe 13-19:00

Olemme studiolla paikalla sovitusti.