top of page
vannehuhti22.jpg
MoodforHoop.gif

Vannetanssivanteet

Silver matkavanne.JPG

Matkavanteet

Yli 10-vuoden ajan MoodforHoop on erikoistunut valmistamaan uniikkeja ja laadukkaita vannetanssivanteita! Oikein käytettynä vannetanssivanne kestää vuodesta toiseen. Meiltä löytyy aina "heti valmiina lähtöön" vanteita, tai vaihtoehtoisesti teemme vanteita toivetilauksien pohjalta. Kaikki MoodforHoopin vannetanssivanteet ovat matkamuotoon taittuvia. Matkamuoto mahdollistaa  vanteen vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen. (kts.alla video) Vannetanssivanteet eivät ole perinteisiä marketeista saatavia hulahula-renkaita. Eron huomaa esimerkiksi vanteiden tuntumassa ja kestävyydessä.

Matkavanteet.JPG

Sopivan vanteen valitseminen

Mietitkö mikä olisi hyvä vanteen koko? Usein kuultu neuvo jossa vanteen tulisi ylettyä napaan asti on jo vanhentunutta tietoa, sillä vannetanssi on muuttunut viimeisien vuosien aikana todella paljon. Koska lajina vannetanssiin sisältyy keskivartalotekniikan lisäksi myös käsitekniikkaa, tulisi vannetta pystyä pyörittämään myös pystyasennossa kädessä niin että hartiat ovat rentona eikä vanne osu maahan.

Lajin kehittymisen myötä lähes jokainen harrastaja valitsee ensimmäiseksi vanteeksi kevyemmän Korento- (Polypro) tai Rytmi (Hdpe) – matkavanteen. Vanteen paino on alle 500g. Koristelutyylejä on todella paljon erilaisia ja tämän lisäksi vanteita saa myös värillisinä jolloin vanteisiin voidaan asentaa vain ns. sisägrippaus joka tuo tarvittavan pidon. Suosittelemme aloittelijoille joko kokonaan koristeltuja, spiraali- tai ristityyliä. Nätti koristelu näyttää kivalta sekä antaa pitoa joka helpottaa oppimista. Olemme keränneet galleriaan meiltä lähteneitä vanteita. Galleriasta on helppo kerätä inspiraatiota omaan unelma vanteeseen! Värilliset matkavanteet ovat tilaustuotteita.

Tärkeintä onkin muistaa että lajin monipuolisuuden ja vanteiden moninaisten ominaisuuksien ansiosta ei ole yhtä ainoata oikeata vannetanssivannetta. Monella harrastajalla on useampi vanne erilaisiin käyttötarkoituksiin. Isompi halkaisija ja painavempi vanne on helpompi hallita keskivartalotekniikassa ja sillä on mukavempi harjoitella esimerkiksi rytminmuutoksia, suunnanvaihtoja ja liikkumista vanteen kanssa. Käsitekniikoissa isompi vanne voi taas tuntua liian raskaalle. Kevyellä vanteella vannetanssiin saa vauhtia ja osa tempuista on helmpompi toteuttaa vanteen sisähalkaisijan ollessa max80cm tai pienempi. Pieni vanne on haastavampi keskivartalolla ja vaatii kehonhallintaa.

 

MoodforHoop mahdollistaa jameissa, työpajoissa ja kursseilla erilaisten vanteiden kokeilemisen ja näin ensimmäinen oma vanne tai seuraava haastavampi vannetanssivanne on helpompi löytää. Mikäli tilaat vanteen postitse toiselle paikkakunnalle ja epäröit, olethan yhteydessä! Autamme sinua oikein mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vanteen.

Vannetanssi.JPG
MoodforHoop.gif

Aloittelija

Vanteen paksuus 19mm ja sisähalkaisija 90-95cm. Tai 22mm / 95-105cm.

MoodforHoop.gif

Temppu- ja tanssivanne

Vanteen paksuus 19mm tai 16mm ja sisähalkaisija 80-85cm.

MoodforHoop.gif

Tuplavanne

Vanteen paksuus 16mm ja sisähalkaisija 75-80cm.

MoodforHoop.gif

Sirkusvanne

Vanteen paksuus 19mm ja sisähalkaisija 90cm tai 16mm / 85cm.

6.JPG

Vanteen tilaaminen

Kysy varaston tilanteesta ottamalla yhteyttä. Varastosta löytyy lähes poikkeuksetta valmiiksi tehtyjä matkavanteita jotka voidaan noutaa tai postittaa heti. Toivetilauksissa tarvitsemme 1-2 viikkoa työskentelyaikaa.

Tilaus sivun kautta voit osallistua värillisen matkavanteen tilaukseen. Iloitamme sivulla koska seuraava tilaus on lähdössä. Värillisten matkavanteiden toimitusaika on pidempi.

Vannetanssi.jpg

Pidätähän vanteestasi huolta?

Putsaa vanne tai vaihdata teipit säännöllisin väliajoin. Muista putsata myös liitin sisältä, sinne kertyy helposti likaa, etenkin ulkokautena.
 

Älä jätä vannetta aurinkoon. Aurinko haalistuttaa teippejä sekä voi uudelleenmuotoilla vanteen. Älä jätä vannetta autoon kesällä.
 

Pakkasella vältä vanteen taittamista matkamuotoon kun vanne on kylmä!
 

Vanne katkeaa? Ei hätää, tämä voi vielä olla mahdollista korjata. Otathan yhteyttä.
 

Taita matkavanne aina varovaisesti matkamuotoon. Mitä pienempi halkaisija vanteessa, sitä haastavampi se on taittaa matkamuotoon.
 

Polypro matkavannetta emme suosittele tulivanteeksi! Tähän soveltuu paremmin hdpe matkavanne.
 

Pidetään huolta vanteista ja luontokin kiittää! Vanteen korjaus ja uudelleen teippauksissa pyydämme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostiin.

MoodforHoop.gif

Matkavanteen taittaminen

MoodforHoop.gif
MoodforHoop.gif

Vanteen hinta ja tilaus

VanteetUnicorn.jpg

Hinta

Vanteiden hinnasto

sis. ALV 24%

Aikuisten vanteet, 16-19mm

Gloss 42€

Korento polypro värillinen 42€
Rytmi hdpe valkoinen 32€

* Hinta on ei teipatulle matkavanteelle.
* Vanteet tehdään aina taittumaan matkamuotoon kun halkaisija on yli 75cm. Kerrothan tilauksen yhteydessä mikäli et halua matkamuoto ominaisuutta vanteeseesi.

 

Uuden ja vanhan vanteen teippaus


Hinnasto koskee 16-19mm vannetta jossa halkaisija on pienempi kuin 95cm. Tätä isommat vanteet katsotaan tapauskohtaisesti. Uudelleen teipattavat vanteet tulee toimittaa puhdistettuina.

 

Grippiteippi vanteen sisäpinnalle


Sisägrippaus 7€


*Sisägrippauksessa käytetään yhtä sävyä. Tarjolla olevat värit pysyvät melko vakiona. Tilauksen yhteydessä saat tietoon käytettävät värit.

Spiraaliteippaus vanteen suuntaisesti


Spiraaliteippaus 19€ (sis. valitsemasi koristeteipin + 2grippiä)

Spiraaliteippaus + 1 ristiin 24€ (sis. valitsemasi koristeteipin + 3 grippiä)

Kameleonttiteippaus

Kameleonttiteippaus sisägrippauksella 30€

Kameleonttiteippaus kahdella ristiteippauksella 40€

Ristiteippaus

 

Ristiteippaus 14€ (sis. valitsemasi kaksi grippiteippiä)


Vanteen korjaus


Pienennys vanteeseen joka ei ole meiltä hankittu

tai pienennys on tehty jo yhden kerran 15€

Koko liittimen vaihto (sis. pienennyksen tarvittaessa) 15€

Rikkoutuneen vanteen korjaus 10-20€ (taipunut/haljennut)

*Vanteen korjauksessa lähes poikkeuksetta vanteen halkaisija pienenee aina. Meiltä hankittuun vanteeseen saat ensimmäisen pienennyksen 0€.

Lasten vanteet, 16-19mm


Lasten vanteet tehdään tilaustyönä samalla hinnastolla kuin aikuisten vanteet. Suosittelemme kuitenkin kysymään löytyykö varastolta ylijäämästä tehtyjä lasten vanteita joita myymme -50% alkuperäis hinnasta. Halkaisijat vaihtelevat. Alle 75cm vanteet eivät taivu matkamuotoon.

Toivetilauksissa toimitusaika 1-2viikkoa. Värillisten matkavanteiden tilausaika pidempi. Valmiina olevien vanteiden toimitus aika keskimäärin n. viikon postituksen kanssa. Toivetilauksissa lopullinen hinta määrittyy käytettävien materiaalien sekä työskentelyajan perusteella. Saat hinnan tietoon ennen lopullista tilausta.

Tilaus

Tilaukset käsitellään aina sähköpostitse vannetanssi@gmail.com. Vanteen nouto 0€. Postitus Suomen sisällä 10€.

 

MoodforHoop.gif

Tilaus ja toimitusehdot

Yleistä

​​

Vannetanssi.fi toimii tuotteidensa ja palveluidensa markkinoijana sekä toimittajana. Vannetanssi.fi:n tuotteita myy Tmi Merilei Mandelin, Y-tunnus: 2378805-6. Tuotteita myydään yksityishenkilöille ja yrityksille. Nämä toimitusehdot soveltuvat tilaamiseen kotisivujen, sähköpostin, puhelun, WhatsApin sekä sosiaalisen median kautta. Tilaus ja toimistuehdot ovat voimassa 18.11.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen sekä tilaus- ja toimitusehtojemme muutoksiin.

Tuotteet ja hinnoittelu

Ilmoitamme tuotteen hinnan ennen tilauksen vahvistamista. Tuotteet sisältävät arvonlisäveron (ALV24%). Pidätämme oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen
 

Emme ylläpidä verkkokauppaa tuotteiden vaihtuvuuden takia. Kaikki tilaukset käsitellään sähköpostitse, WhatsApin, puhelun tai sosiaalisen median kautta. Vahvistamalla tilauksen sitoudutte tilaukseen ja tilaus muodostaa näiden toimitusehtojen mukaisen sopimuksen välillemme. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei hyödynnetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn ja/tai tilauksen epäselvyyksien selvittämiseen. Tietojanne ei luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Saatte lisätietoa henkilötietojenne käsittelystä tutustumalla tietosuojaselosteeseemme.

Maksutavat- ja ehdot

 

Myyjä varmentaa yllämainittujen kautta tehdyt tilaukset, jonka jälkeen myyjä lähettää tilausvahvistuksen ja PDF-laskun asiakkaalle tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin. Laskuun lisätään tilaukselle tarvittava postimaksu 10€ kotimaan lähetyksille. Laskutuksesta ei aiheudu ylimääräisiä kuluja asiakkaalle. Tekemällä tilauksen sitoudutte ostamaan tilaamaanne tuotteet.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle automaattisesti sähköpostiin. Myyjä lähettää PDF-laskun asiakkaalle tilauksen varmentamisen jälkeen. Asiakkaan tulee toimittaa toimiva sähköpostiosoite tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen hinta, tuotteet sekä toimituskulut. 

Toimituskäytännöt (toimitusaika, -tavat ja -kulut)
 

Tilaukset käsitellään aina mahdollisimman pian. Tilaus postitetaan maksun varmentumisen jälkeen. Varastossa olevat tuotteet/tilaukset lähetetään viivyttelemättä maksusuorituksen varmennettua. Vanteet lähetetään matkamuotoon taitettuna Postin pakettina asiakkaalle. Voitte nopeuttaa tilauksenne käsittelyä lähettämällä tositteen maksutapahtumasta sähköpostiimme vannetanssi@gmail.com.

 

Mikäli asiakas jättää tilauksen noutamatta Postin noutopisteestä, sitä ei huomioida tuotepalautuksena. Asiakkaan tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä ja noutaa pakettinsa määräajan puitteissa. Mikäli pakettia ei noudeta määräajan sisällä, palautuu paketti takaisin lähettäjälle.

Mikäli noutamaton paketti palautuu ja se täytyy lähettää uudelleen, tulee asiakkaan olla yhteydessä vannetanssi@gmail.com. Ilman yhteydenottoa kaikki noutamattomat tilaukset hyvitetään asiakkaalle niin, että tästä hyvityksestä vähennetään 15€ käsittelykulu noutamattoman paketin vuoksi.

Palautus ja peruutuskäytäntö

Kuluttajilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupassa tekemistään ostoista. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske toiveesta tehtyjä tuotteita (esim. erikoisvärit) tai muita mittatilaustuotteita. 

Kaikista palautuksista ja peruutuksista tulee tehdä kirjallinen ilmoitus myyjälle sähköpostitse (vannetanssi@gmail.com) ennen tuotteen takaisin postitusta. Palautus- ja peruutusilmoituksen jälkeen annamme tarkemmat ohjeet takaisin palautusta varten. Vannetanssi.fi ei vastaa palautuksista ja peruutuksista aiheutuvista kustannuksista vaan asiakas on velvollinen kustantamaan palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Jos ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta ei ole noudatettu palautettujen tuotteiden kohdalla, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Tuotteet on palautettava myyjälle viivyttelemättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa palautus- ja peruutusilmoituksen tekemisestä yrityksen antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. 

 

Mikäli asiakas jättää tilauksen noutamatta Postin noutopisteestä, sitä ei huomioida tuotepalautuksena. Asiakkaan tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä ja noutaa pakettinsa määräajan puitteissa. Mikäli pakettia ei noudeta määräajan sisällä, palautuu paketti takaisin lähettäjälle. Kaikista noutamattomista paketeista veloitamme 15€ käsittelykulun.

 

Mikäli noutamaton paketti palautuu ja se täytyy lähettää uudelleen, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme (vannetanssi@gmail.com). Ilman yhteydenottoa kaikki noutamattomat tilaukset hyvitetään asiakkaalle niin, että tästä hyvityksestä vähennetään 15€ käsittelykulu noutamattoman paketin vuoksi.

 

Virhe- ja ongelmatilanteet sekä lähetyksen tarkistus
 

Toimituksen saatuaan asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa tilauksen sisältö. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksessa, tuote ei vastaa tilausta tai on muuten viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä myyjälle viipymättä sähköpostitse osoitteeseen vannetanssi@gmail.com.

 

Kaikki reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Reklamaatiotilanteessa olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme. Noudatamme kuluttajansuojalain säännöksiä virhevastuun osalta.

Muuta
Tutustuthan matkavanteen taittamisvideoon. Matkamuotoon taittaminen on aina asiakkaan vastuulla, emmekä korvaa tästä aiheutunutta vanteen rikkoutumista. Emme suosittele matkavannetta taitettavaksi kovilla helteillä tai pakkasilla. Kaikki vanteet tarkastetaan ennen toimitusta sekä matkamuotoon taittaminen testataan niin että vanteet taittuvat moitteetta sekä pysyvät matkamuodossa rikkoutumatta.
Käytettävistä teipeistä voi jäädä jälkiä esimerkiksi seiniin tai lattiaan vannetta pyörittäessä. Huomioithan tämän vannetta ostaessasi. Käyttö ja tästä aiheutuneet mahdolliset jäljet ovat asiakkaan vastuulla.

Vanteen halkaisija mitataan aina sisähalkaisijan mukaan. Vanteet valmistetaan käsityönä Suomessa.
Otathan huomioon ettei vanteiden teippaukset ole ikuisia. Niiden kestoon vaikuttaa mm. se kuinka paljon, missä ja miten vannetta käytetään.

Mikäli teille herää kysyttävää tilaus- ja toimitusehdoistamme, autamme teitä mielellämme vannetanssi@gmail.com.

bottom of page