vannetanssiVANTEET

MOODFORHOOPIN MATKAVANTEET

MOODFORHOOPIN MATKAVANTEET

Kaikki MoodforHoopin matkavanteet ovat valmistettu käsityönä Suomessa. Vanteita löytyy niin aikuisille kuin lapsille. Vannetanssivanteet eivät ole perinteisiä marketeista saatavia hulahula renkaita. Vanteita löytyy monenlaisia, tällä tarkoitamme sitä, että materiaaleissa on eroja ja  toiset vanteet taittuvat matkamuotoon kun taas  toiset ovat ns. kiinteitä. Matkamuoto mahdollistaa  vanteen vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen.

 

Vuosien ajan MoodforHoop on erikoistunut valmistamaan uniikkeja vanteita ja miltein kaikki tehdään custom-tilauksina. 

Väriyhdistelmiä ja koristelutyylejä löytyy lähes loputtomasti. Meille on tärkeää että vannetanssivanteet ovat laadukkaita ja palvelevat käyttäjäänsä useamman vuoden. Tuomme säännöllisesti uusia vanteita sekä koristeita myyntiin. Tuotteiden vaihtuvuuden vuoksi emme voi luvata samanlaisia vanteita mitä kuvissa näkyy.

Suosittelemme!

Aloittelijat

19mm 90-95cm
22mm 95-105cm

 

Temppu- ja tanssivanne:

19mm 75-85cm
16mm 75-85cm

 

Tuplatekniikkaan ( Poi-tyyli ):

16mm 65-80cm
12mm 65-80cm

 

Multivanteiluun ( Sirkus ):

19mm 85-95cm
16mm 85-95cm

 

Lapset:
19mm 80cm tai pienempi.
16mm 80cm tai pienempi.

 

.* Vanteita voi pienentää.

* Halkaisija mitataan sisäreunoista.

* Halkaisija vaihtelee pituuden mukaan.

Matkavanteen taittaminen

Tiedätkö jo miten matkavanne taitetaan oikeaoppisesti? Näytämme videolla kuinka matkavannetta käsitellään niin että se kestää pitkään. Videon pääset katsomaan myös täältä.  

1. Avaa vanne painamalla metallista nappia. Huomaathan painaa napin pohjaan asti

jotta vanne voi avautua.

2. Ota vanne "syliin" ja lähde taittamaan vannetta samalla keskikohtaa tukien.

3. Käännä vanne. Katso että vanteen päät jäävät tarpeeksi pitkäksi. Tässä kohtaa sinun ei tulisi enään vetää päitä pidemmälle vaan aloittaa alusta mikäli päät eivät yletä toisiinsa.

4. Kiinnitä päät yhteen ja lukitse.Vanteen avaaminen matkamuodosta1. Avaa vanne painamalla metallista nappia. Huomaathan painaa napin pohjaan asti jotta vanne voi avautua. 

5. Mikäli vanne on ollut pitkään matkamuodossa, anna sen avautua hetki lattialla.

6. Kiinnitä päät yhteen ja lukitse.

 

Matkavanteen taittaminen voi aluksi tuntua hankalalle. Tarpeeksi monta toistoa tuo rutinoitumisen ja jatkossa matkavanteen taittaminen tapahtuu hetkessä!

 

Muita vinkkejä

- Vältä vanteen säilyttämistä matkamuodossa. 
- Jos sinulla on kaksi pienen halkaisijan omaavaa matkavannetta ja pelkäät taittaa niitä matkamuotoon - yhdistä vanteet ja taita ne yhdessä matkamuotoon.

- Huomaa sääolosuhteet. Vanteen taittaminen matkamuotoon pakkasella tai säilyttäminen autossa helteellä voi vaikuttaa vanteen muotoon tai pahimmillaan jopa rikkoa vanteen.

- Matkavanteen saa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana.Iloisia vannehetkiä kaikille!

SOPIVA MATKAVANNE?

Aloittelevana harrastajana ensimmäisen vanteen valitseminen voi tuottaa valinnanvaikeuksia.  

Useistä väreistä ja ko’oista on kokeilematta vaikea sanoa mikä olisi paras vaihtoehto. Tärkeintä onkin muistaa että

lajin monipuolisuuden ja vanteiden moninaisten ominaisuuksien ansiosta ei ole yhtä ainoata oikeata vannetanssivannetta. Monella harrastajalla on useampi vanne erilaisiin käyttötarkoituksiin.  Alta näet listan, jotka olemme todenneet

hyviksi vuosien saatossa.

 

Isompi halkaisija ja painavempi vanne on helpompi hallita keskivartalotekniikassa ja sillä on mukavempi harjoitella

esimerkiksi rytminmuutoksia, suunnanvaihtoja ja liikkumista vanteen kanssa. Käsitekniikoissa isompi vanne voi taas tuntua

liian raskaalle. Isompia ja raskaampia vanteita on esimerkiksi Flow- ja Aito-matkavanteet.

 

Lajin kehittymisen myötä yhä useampi harrastaja valitsee suoraan ensimmäiseksi vanteeksi kevyemmän Korento- (Polypro) tai Rytmi (Hdpe) – matkavanteen. Vaikka vanne on kevyt, se ei ole mahdoton keskivartalolla. Opetteleminen keskivartalolla saattaa toki  ottaa hieman enemmän aikaa. Käsitekniikoissa vanne on sen sijaan miellyttävä kevyen ominaisuutensa ansiosta. Mikäli päädyt aloittelevana harrastajana näihin vaihtoehtoihin, suosittelemme ensimmäiseksi vanteeksi 19mm paksuutta

ja n. 85-95cm sisähalkaisijaa.

 

MoodforHoop mahdollistaa jameissa, työpajoissa ja kursseilla erilaisten vanteiden kokeilemisen ja näin ensimmäinen oma vanne on helpompi löytää. Mikäli tilaat vanteen postitse toiselle paikkakunnalle ja epäröit, suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan meihin, autamme mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vanteen. Muistutamme kuitenkin että olemme kaikki erilaisia oppijoita ja  vain sinä loppupeleissä tiedät mikä on sinulle paras vaihtoehto.

 

Muuta huomioitavaa

 

Vanne on muovia ja käyttäytyy siten eritavalla eri lämpötiloissa. Emme suosittele matkavanteiden taittamista pakkasella! Myös kuumaan autoon vanteen jättämistä on kesäaikaan vältettävä, sillä lämpötila todennäköisesti uudelleenmuotoilla vanteen. Värillisissä poly-vanteissa on selkeitä koostumuseroja ja siksi vanteissa on eroja käyttöiän suhteen.

KORENTO

KORENTO - matkavanteita löytyy löytyy perusväreistä, metallinhohtosiin, pimeässä hohtaviin sekä UV-aktiivisiin. Nämä vanteet myötäilevät vannetanssijan liikkeitä pehmeästi ja ovat MoodforHoopin myydyimpiä vanteita. Värilliset polypro vanteet ovat kovassa suosiossa vannetanssin harrastajien keskuudessa ympäri maailman. Matkavanne sopii paljon matkustelevalle sekä niille jotka eivät toivo vanteen olevan liian raskas. Halkaisija n.75-95cm. Paino n.200g ja paksuus 16mm ja 19mm. Materiaali polypro.

Alkaen

40€

TUPLA

TUPLA - matkavanteet mahdollistavat twinshoops tekniikan. Useita eri flow-tyylejä yhdistelevä kahden vanteen tekniikka on mielenkiintoinen tapa tuoda omaan vannetanssiin toisenlaista ulottuvuutta. Tupla-matkavanteiksi suosittelemme 16m paksuutta ja maksimissaan 80cm sisähalkaisijaa. Matkavanne voi olla teippaamaton tai teipattu. Yhden vanteen paino n.200g. Vanteet saa taitettua yhdessä matkamuotoon.

Alkaen

60€

TEIPPAUS

Kaikkiin MoodforHoopin matkavanteisiin on mahdollista saada mieleisesi koristelu. Koska koristeluvaihtoehdot vaihtelevat kausittain, aloitamme tilauksen siitä että tilaaja kertoo toiveensa. Voit liittää mukaan referenssikuvia ja kertoa mistä väreistä pidät ja että onko mieleesi glitterin säihke tai esimerkiksi metallinen kiilto. Vanteiden koristelu vaihtelee 4-24€ välillä. Erikoistilaukset erikseen. Joskus vanteesi voi myös tarvita huoltoa, olethan yhteydessä ennen vanteen postittamista tai tuomista kustannusarvion tekemiseksi.

Alkaen

4€

RYTMI

RYTMI – matkavanteita löytyy aina perusväreistä, metallinhohtoisiin sekä UV-aktiivisiin väreihin. Värivalikoima on hieman suppeampi kuin Korento-matkavanteissa. Materiaali on hieman pehmeämpää kuin edellä mainittu matkavanne ja saattaa näin menettää pyöreän muodon helpommin, mutta kestää matkamuotoon taittamisen paremmin. Matkavanne sopii paljon matkustelevalle sekä niille jotka eivät toivo vanteen olevan liian raskas. Halkaisija n.75-95cm. Paino n.200g ja paksuus 16mm ja 19mm. Materiaali hdpe.

Alkaen

35€

IPANA

IPANA - hulavanteet on suunnattu lasten leikkeihin. Vahvempi materiaali kestää rajummatkin leikit. Itse vanne ei ole moksiskaan vedestä, joten nämä sopivat myös vesipetojen temmellyksiin. Vanteen sisälle ei ole painoksi laitettu vettä tai hiekkaa. Kids-hulavanteet ovat pohjaväriltään valkoisia. Kannattaa kuitenkin kysyä tämän hetken värillisistä vanteista. Sopiva vanteen sisähalkaisija lapselle on 80cm > alaspäin riippuen lapsen pituudesta. Painoa vanteella on 100-200g, Materiaali polypro tai hdpe.

Alkaen

30€

HUOLTO

Ajan kuluessa vanteen koristeet kuluvat. Tähän vaikuttaa mm. vesi, aurinko ja lämpötilamuutokset. Itse vanteessa ei kuitenkaaan välttämättä ole mitään vikaa. Silloin on aika teipata vanne uusiksi. Vanne toimitetaan omakustanteisesti meille korjattavaksi, joko postitse tai tuomalla. Hinta määräytyy tehdyn työn mukaan, kysy lisää.

Alkaen

KYSY

FLOW

FLOW - matkavanne on pienempi ja kevyempi ja siksi myös paljon nopeampi verrattuna raskaampaan Aito -matkavanteeseen.   Kun kaipaat haastetta vannetanssiin, vanha vanne tuntuu hitaalta  tai haluat Aito vanteen kaveriksi pienemmän vanteen kokonaisvaltaista harjoittelua varten, Flow - matkavanne on se mitä tarvitset. Kevyempi vanne on helpompi hallita käsitekniikoissa, muttei ole liian kevyt keskivartalolla pyörittämiseen. Halkaisija 85cm-95cm. Vanne painaa n. 400-500g ja on 20mm paksu. Materiaali hdpe.

Alkaen

50€

AITO

AITO - matkavanne on klassinen vannetanssivanne jota ei juurikaan käytössä enään näe. Massiivinen vanne pyörii hitaasti tai nopeastikin mikäli vanteilija sen sallii. Tämän vanteen ehdoton plussa on tehokas keskivartalotreeni sekä vannetanssin perustekniikan haltuun otto vyötärön lisäksi rintakehällä ja jaloissa. Aito matkavannetta kutsutaan myös nimellä FIT-vanne. Kaikki Aito-matkavanteet koristellaan toiveiden mukaan.  Halkaisija n. 90-120cm. Paino 500-600g ja paksuus 25mm. Materiaali PE.

Alkaen

50€

POSTITUS

Matkavanteita positetaan kaikkialle Suomeen. Kun tilaat vanteen, liitä tilaukseen mukaan yhteystietosi, myös puhelinnumero. JJFI alkuisella seurantatunnuksella voit seurata pakettisi tilannetta. Emme vastaa postin toimituksen aikana mahdollisista tapahtuvista vahingoista tai katoamisista. Näistä on tehtävä reklamaatio suoraan postille. Nouto Belenos Studiolta 0€.

Alkaen

10€

Kuinka tilaan matkavanteen?

Meillä ei ole verkkokauppaa, sillä valmistamme lähes kaikki vanteet tilauksesta. Kannattaa kuitenkin tiedustella valmiina olevista vanteista.

Kun otat yhteyttä, kerrothan mahdollisimman tarkasti, että minkälaista vannetta etsit. Mikäli olet vasta-alkaja eikä vanteet ole vielä tuttuja, kerrothan tämänkin, niin pohditaan yhdessä sinulle paras mahdollinen vanne.

 

Tilaukset:
vannetanssi@gmail.com

Tilaamme värillisiä matkavanteita säännöllisesti Suomeen! TILAUSLINKKIIN TÄSTÄ!