Vannetanssi
MoodforHoop.gif

Vannetanssivanteet

Vannetanssi.jpg

Matkavanteet

Yli 10-vuoden ajan MoodforHoop on erikoistunut valmistamaan uniikkeja ja laadukkaita vannetanssivanteita! Oikein käytettynä vannetanssivanne kestää vuodesta toiseen. Meiltä löytyy aina "heti valmiina lähtöön" vanteita, tai vaihtoehtoisesti teemme vanteita toivetilauksien pohjalta. Kaikki MoodforHoopin vannetanssivanteet ovat matkamuotoon taittuvia. Matkamuoto mahdollistaa  vanteen vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen. (kts.alla video) Vannetanssivanteet eivät ole perinteisiä marketeista saatavia hulahula-renkaita. Eron huomaa esimerkiksi vanteiden tuntumassa ja kestävyydessä.

Vanteet.jpg

Sopivan vanteen valitseminen

Mietitkö mikä olisi hyvä vanteen koko? Usein kuultu neuvo jossa vanteen tulisi ylettyä napaan asti on jo vanhentunutta tietoa, sillä vannetanssi on muuttunut viimeisien vuosien aikana todella paljon. Koska lajina vannetanssiin sisältyy keskivartalotekniikan lisäksi myös käsitekniikkaa, tulisi vannetta pystyä pyörittämään myös pystyasennossa kädessä niin että hartiat ovat rentona eikä vanne osu maahan.

Lajin kehittymisen myötä lähes jokainen harrastaja valitsee ensimmäiseksi vanteeksi kevyemmän Korento- (Polypro) tai Rytmi (Hdpe) – matkavanteen. Vanteen paino on alle 500g. Koristelutyylejä on todella paljon erilaisia ja tämän lisäksi vanteita saa myös värillisinä jolloin vanteisiin voidaan asentaa vain ns. sisägrippaus joka tuo tarvittavan pidon. Suosittelemme aloittelijoille joko kokonaan koristeltuja, spiraali- tai ristityyliä. Nätti koristelu näyttää kivalta sekä antaa pitoa joka helpottaa oppimista. Olemme keränneet galleriaan meiltä lähteneitä vanteita. Galleriasta on helppo kerätä inspiraatiota omaan unelma vanteeseen! Värilliset matkavanteet ovat tilaustuotteita.

Tärkeintä onkin muistaa että lajin monipuolisuuden ja vanteiden moninaisten ominaisuuksien ansiosta ei ole yhtä ainoata oikeata vannetanssivannetta. Monella harrastajalla on useampi vanne erilaisiin käyttötarkoituksiin. Isompi halkaisija ja painavempi vanne on helpompi hallita keskivartalotekniikassa ja sillä on mukavempi harjoitella esimerkiksi rytminmuutoksia, suunnanvaihtoja ja liikkumista vanteen kanssa. Käsitekniikoissa isompi vanne voi taas tuntua liian raskaalle. Kevyellä vanteella vannetanssiin saa vauhtia ja osa tempuista on helmpompi toteuttaa vanteen sisähalkaisijan ollessa max80cm tai pienempi. Pieni vanne on haastavampi keskivartalolla ja vaatii kehonhallintaa.

 

MoodforHoop mahdollistaa jameissa, työpajoissa ja kursseilla erilaisten vanteiden kokeilemisen ja näin ensimmäinen oma vanne tai seuraava haastavampi vannetanssivanne on helpompi löytää. Mikäli tilaat vanteen postitse toiselle paikkakunnalle ja epäröit, olethan yhteydessä! Autamme sinua oikein mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vanteen.

Vannetanssifi.jpg
MoodforHoop.gif

Aloittelija

Vanteen paksuus 19mm ja sisähalkaisija 90-95cm. Tai 22mm / 95-105cm.

MoodforHoop.gif

Temppu- ja tanssivanne

Vanteen paksuus 19mm tai 16mm ja sisähalkaisija 80-85cm.

MoodforHoop.gif

Tuplavanne

Vanteen paksuus 16mm ja sisähalkaisija 75-80cm.

MoodforHoop.gif

Sirkusvanne

Vanteen paksuus 19mm ja sisähalkaisija 90cm tai 16mm / 85cm.

MoodforHoop.gif

Matkavanteen taittaminen

MoodforHoop.gif
MoodforHoop.gif

Vanteen hinta ja tilaus

blue dream 1 logo.jpg

Hinta

Vanteiden hinnasto 2021

sis. ALV 24%

Aikuisten vanteet, 16-19mm

Gloss 42€

Korento polypro värillinen 42€
Rytmi hdpe valkoinen 32€

* Hinta on ei teipatulle matkavanteelle.
* Vanteet tehdään aina taittumaan matkamuotoon kun halkaisija on yli 75cm. Kerrothan tilauksen yhteydessä mikäli et halua matkamuoto ominaisuutta vanteeseesi.

 

Uuden ja vanhan vanteen teippaus


Hinnasto koskee 16-19mm vannetta jossa halkaisija on pienempi kuin 95cm. Tätä isommat vanteet katsotaan tapauskohtaisesti. Uudelleen teipattavat vanteet tulee toimittaa puhdistettuina.

 

Grippiteippi vanteen sisäpinnalle


Sisägrippaus 7€


*Sisägrippauksessa käytetään yhtä sävyä. Tarjolla olevat värit pysyvät melko vakiona. Tilauksen yhteydessä saat tietoon käytettävät värit.

Spiraaliteippaus vanteen suuntaisesti


Spiraaliteippaus 19€ (sis. valitsemasi koristeteipin + 2grippiä)

Spiraaliteippaus + 1 ristiin 24€ (sis. valitsemasi koristeteipin + 3 grippiä)

Kameleonttiteippaus

Kameleonttiteippaus sisägrippauksella 30€

Kameleonttiteippaus kahdella ristiteippauksella 40€

Ristiteippaus

 

Ristiteippaus 14€ (sis. valitsemasi kaksi grippiteippiä)


Vanteen korjaus


Pienennys vanteeseen joka ei ole meiltä hankittu

tai pienennys on tehty jo yhden kerran 15€

Koko liittimen vaihto (sis. pienennyksen tarvittaessa) 15€

Rikkoutuneen vanteen korjaus 10-20€ (taipunut/haljennut)

*Vanteen korjauksessa lähes poikkeuksetta vanteen halkaisija pienenee aina. Meiltä hankittuun vanteeseen saat ensimmäisen pienennyksen 0€.

Lasten vanteet, 16-19mm


Lasten vanteet tehdään tilaustyönä samalla hinnastolla kuin aikuisten vanteet. Suosittelemme kuitenkin kysymään löytyykö varastolta ylijäämästä tehtyjä lasten vanteita joita myymme -50% alkuperäis hinnasta. Halkaisijat vaihtelevat. Alle 75cm vanteet eivät taivu matkamuotoon.

Toivetilauksissa toimitusaika 1-2viikkoa. Värillisten matkavanteiden tilausaika pidempi. Valmiina olevien vanteiden toimitus aika keskimäärin n. viikon postituksen kanssa. Toivetilauksissa lopullinen hinta määrittyy käytettävien materiaalien sekä työskentelyajan perusteella. Saat hinnan tietoon ennen lopullista tilausta.

Tilaus

Tilaukset käsitellään aina sähköpostitse vannetanssi@gmail.com. Vanteen nouto 0€. Postitus Suomen sisällä 10€.