yli 10-vuotta vannetanssivanteiden valmistusta!

KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Laadukkaat matkavanteet lapsille ja aikuisille!

MOODFORHOOPIN

VANNETANSSIVANTEET

Kaikki MoodforHoopin matkavanteet ovat valmistettu käsityönä Suomessa. Vanteita löytyy niin aikuisille kuin lapsille. Vannetanssivanteet eivät ole perinteisiä marketeista saatavia hulahula renkaita. Vanteita löytyy monenlaisia, tällä tarkoitamme sitä, että materiaaleissa on eroja ja  toiset vanteet taittuvat matkamuotoon kun taas  toiset ovat ns. kiinteitä. Matkamuoto mahdollistaa  vanteen vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen.

 

Vuosien ajan MoodforHoop on erikoistunut valmistamaan uniikkeja vanteita ja miltein kaikki tehdään custom-tilauksina. Väriyhdistelmiä ja koristelutyylejä löytyy lähes loputtomasti. Meille on tärkeää että vannetanssivanteet ovat laadukkaita ja palvelevat käyttäjäänsä useamman vuoden.

sopiva

matkavanne?

Mietitkö mikä olisi hyvä vanteen koko? Usein annettu neuvo jossa vanteen tulisi ylettyä napaan asti on jo vanhentunutta tietoa, sillä vannetanssi on muuttunut viimeisien vuosien aikana todella paljon. Mikäli toivoo vannetta joka sopii keskivartalo- ja käsitekniikkaan, tulisi vannetta pystyä pyörittämään vertikaalisesti kädessä niin että hartiat ovat rentona eikä vanne osu maahan. Vanteen koko ei ole taitomittari.

suosittelemme!

Aloittelijat: 19mm 90-95cm / 22mm 95-105cm
Temppu- ja tanssivanne: 19mm tai 16mm 80-85cm
Tuplatekniikkaan ( Poi-tyyli ): 16mm 75-80cm
Multivanteiluun ( Sirkus ): 19mm 90cm tai 16mm 85cm
Lapset: 19mm tai 16mm, halkaisija vaihtelee pituuden mukaan.
* Vanteita voi pienentää.
* Halkaisija mitataan sisäreunoista.

Sopivan vannetanssivanteen valitseminen

Aloittelevana harrastajana ensimmäisen vanteen valitseminen voi olla hankalaa. Useista eri vaihtoehdoista on kokeilematta vaikea sanoa mikä olisi paras vaihtoehto. Tärkeintä onkin muistaa että

lajin monipuolisuuden ja vanteiden moninaisten ominaisuuksien ansiosta ei ole yhtä ainoata oikeata vannetanssivannetta. Monella harrastajalla on useampi vanne erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Isompi halkaisija ja painavempi vanne on helpompi hallita keskivartalotekniikassa ja sillä on mukavempi harjoitella esimerkiksi rytminmuutoksia, suunnanvaihtoja ja liikkumista vanteen kanssa. Käsitekniikoissa isompi vanne voi taas tuntua liian raskaalle. Isompia ja raskaampia vanteita on esimerkiksi Flow- ja Aito-matkavanteet.

 

Lajin kehittymisen myötä yhä useampi harrastaja valitsee suoraan ensimmäiseksi vanteeksi kevyemmän Korento- (Polypro) tai Rytmi (Hdpe) – matkavanteen. Vaikka vanne on kevyt, se ei ole mahdoton keskivartalolla. Opetteleminen keskivartalolla saattaa toki  ottaa hieman enemmän aikaa. Käsitekniikoissa vanne on sen sijaan miellyttävä kevyen ominaisuutensa ansiosta. Mikäli päädyt aloittelevana harrastajana näihin vaihtoehtoihin, suosittelemme ensimmäiseksi vanteeksi 19mm paksuutta ja n. 85-95cm sisähalkaisijaa.

 

MoodforHoop mahdollistaa jameissa, työpajoissa ja kursseilla erilaisten vanteiden kokeilemisen ja näin ensimmäinen oma vanne on helpompi löytää. Mikäli tilaat vanteen postitse toiselle paikkakunnalle ja epäröit, suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan meihin, autamme mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vanteen. Muistutamme kuitenkin että olemme kaikki erilaisia oppijoita ja  vain sinä loppupeleissä tiedät mikä on sinulle paras vaihtoehto.

meiltä

saat!

Autamme oikean kokoisen vanteen valitsemisessa. Ohjeistamme myös matkavanteen taittamisessa.

Tilauskohtaisen ensimmäisen matkavanteen pienennyksen veloituksetta.

Laadukkaat käsityönä valmistetut vannetanssivanteet jotka taittuvat matkamuotoon. Tilauksesta kiinteitä hulavanteita.

Henkilökohtaista ja nopeaa asiakaspalvelua ammattitaidolla!

vanteen

tilaaminen

Toistaiseksi hoidamme kaikki tilaukset sähköpostin välityksellä tai vanteita voi tulla katsomaan sovitusti studiolle.
 

Kun otat yhteyttä, kerrothan mahdollisimman tarkasti, että minkälaista vannetta etsit. Mikäli olet vasta-alkaja eikä vanteet ole vielä tuttuja, kerrothan tämänkin, niin pohditaan yhdessä sinulle paras mahdollinen vanne.

Matkavanteen taittaminen

Tiedätkö jo miten matkavanne taitetaan oikeaoppisesti? Näytämme videolla kuinka matkavannetta käsitellään niin että se kestää pitkään. Videon pääset katsomaan myös täältä.  

1. Avaa vanne painamalla metallista nappia. Huomaathan painaa napin pohjaan asti
jotta vanne voi avautua.

2. Ota vanne "syliin" ja lähde taittamaan vannetta samalla keskikohtaa tukien.

3. Käännä vanne. Katso että vanteen päät jäävät tarpeeksi pitkäksi. Tässä kohtaa sinun ei tulisi enään vetää päitä pidemmälle vaan aloittaa alusta mikäli päät eivät yletä toisiinsa.

4. Kiinnitä päät yhteen ja lukitse. Vanteen avaaminen matkamuodosta. Avaa vanne painamalla metallista nappia. Huomaathan painaa napin pohjaan asti jotta vanne voi avautua. 

5. Mikäli vanne on ollut pitkään matkamuodossa, anna sen avautua hetki lattialla.

6. Kiinnitä päät yhteen ja lukitse.

 

Matkavanteen taittaminen voi aluksi tuntua hankalalle. Tarpeeksi monta toistoa tuo rutinoitumisen ja jatkossa matkavanteen taittaminen tapahtuu hetkessä!

 

Muita vinkkejä

- Vältä vanteen säilyttämistä matkamuodossa. 
- Jos sinulla on kaksi pienen halkaisijan omaavaa matkavannetta ja pelkäät taittaa niitä matkamuotoon - yhdistä vanteet ja taita ne yhdessä matkamuotoon.

- Huomaa sääolosuhteet. Vanteen taittaminen matkamuotoon pakkasella tai säilyttäminen autossa helteellä voi vaikuttaa vanteen muotoon tai pahimmillaan jopa rikkoa vanteen.

- Matkavanteen saa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana.Iloisia vannehetkiä kaikille!