MoodforHoop.gif

Vannetanssivanteet

Vannetanssi.jpg

Matkavanteet

Yli 10-vuoden ajan MoodforHoop on erikoistunut valmistamaan uniikkeja ja laadukkaita vannetanssivanteita! Oikein käytettynä vannetanssivanne kestää vuodesta toiseen. Meiltä löytyy aina "heti valmiina lähtöön" vanteita, tai vaihtoehtoisesti teemme vanteita toivetilauksien pohjalta. Kaikki MoodforHoopin vannetanssivanteet ovat matkamuotoon taittuvia. Matkamuoto mahdollistaa  vanteen vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen. (kts.alla video) Vannetanssivanteet eivät ole perinteisiä marketeista saatavia hulahula-renkaita. Eron huomaa esimerkiksi vanteiden tuntumassa ja kestävyydessä.

NAVY2020MOODLOGO.jpg
Hulavanne MoodforHoop.jpg

Sopivan vanteen valitseminen

Mietitkö mikä olisi hyvä vanteen koko? Usein kuultu neuvo jossa vanteen tulisi ylettyä napaan asti on jo vanhentunutta tietoa, sillä vannetanssi on muuttunut viimeisien vuosien aikana todella paljon. Koska lajina vannetanssiin sisältyy keskivartalotekniikan lisäksi myös käsitekniikkaa, tulisi vannetta pystyä pyörittämään myös pystyasennossa kädessä niin että hartiat ovat rentona eikä vanne osu maahan.

Lajin kehittymisen myötä lähes jokainen harrastaja valitsee ensimmäiseksi vanteeksi kevyemmän Korento- (Polypro) tai Rytmi (Hdpe) – matkavanteen. Vanteen paino on alle 500g. Koristelutyylejä on todella paljon erilaisia ja tämän lisäksi vanteita saa myös värillisinä jolloin vanteisiin voidaan asentaa vain ns. sisägrippaus joka tuo tarvittavan pidon. Suosittelemme aloittelijoille joko kokonaan koristeltuja, spiraali- tai ristityyliä. Nätti koristelu näyttää kivalta sekä antaa pitoa joka helpottaa oppimista. Olemme keränneet galleriaan meiltä lähteneitä vanteita. Galleriasta on helppo kerätä inspiraatiota omaan unelma vanteeseen! Värilliset matkavanteet ovat tilaustuotteita.

Tärkeintä onkin muistaa että lajin monipuolisuuden ja vanteiden moninaisten ominaisuuksien ansiosta ei ole yhtä ainoata oikeata vannetanssivannetta. Monella harrastajalla on useampi vanne erilaisiin käyttötarkoituksiin. Isompi halkaisija ja painavempi vanne on helpompi hallita keskivartalotekniikassa ja sillä on mukavempi harjoitella esimerkiksi rytminmuutoksia, suunnanvaihtoja ja liikkumista vanteen kanssa. Käsitekniikoissa isompi vanne voi taas tuntua liian raskaalle. Kevyellä vanteella vannetanssiin saa vauhtia ja osa tempuista on helmpompi toteuttaa vanteen sisähalkaisijan ollessa max80cm tai pienempi. Pieni vanne on haastavampi keskivartalolla ja vaatii kehonhallintaa.

 

MoodforHoop mahdollistaa jameissa, työpajoissa ja kursseilla erilaisten vanteiden kokeilemisen ja näin ensimmäinen oma vanne tai seuraava haastavampi vannetanssivanne on helpompi löytää. Mikäli tilaat vanteen postitse toiselle paikkakunnalle ja epäröit, olethan yhteydessä! Autamme sinua oikein mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vanteen.

Vannetanssi.jpg
MoodforHoop.gif

Aloittelija

Vanteen paksuus 19mm ja sisähalkaisija 90-95cm. Tai 22mm / 95-105cm.

MoodforHoop.gif

Temppu- ja tanssivanne

Vanteen paksuus 19mm tai 16mm ja sisähalkaisija 80-85cm.

MoodforHoop.gif

Tuplavanne

Vanteen paksuus 16mm ja sisähalkaisija 75-80cm.

MoodforHoop.gif

Sirkusvanne

Vanteen paksuus 19mm ja sisähalkaisija 90cm tai 16mm / 85cm.

MoodforHoop.gif

Matkavanteen taittaminen

MoodforHoop.gif
MoodforHoop.gif

Vanteen tilaaminen?

1312LOGO2.jpg

Hinta

Vanteiden hinnat vaihtelevat 30-70€ välillä. Keskimääräinen hinta on 50€.

Toimitus

Tilaus on mahdollista noutaa Vannetanssi.fi:n tiloista Helsingin Pitäjänmäeltä tai saada postitettuna 10€ lisähintaan.

Tilaus

Kaikki tilaukset käsitellään sähköpostin kautta: vannetanssi@gmail.com.