Tällä tietosuojaselosteella kerromme lainsäädännön edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyperiaatteistamme.
 

Sisältö:

  1. Mikä on tietosuojaseloste?

  2. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot rekisteriasioita varten

  3. Henkilötietorekisterin nimi

  4. Rekisterin peruste, sisältö ja tarkoitus

  5. Rekisterin tietolähteet

  6. Tietojen luovutus ja vastaanottajat

  7. Rekisterin suojauksen periaatteet ja säilytysaika

  8. Rekisteröidyn oikeudet ja oikeuksien toteuttaminen

  9. Evästeet

  10. Evästekäytännöt

  11. Kuinka hallita evästeitä?

  12. Muiden sivustojen tietosuojaselosteet

  13. Tietosuojaselosteen muutokset

  14. Yhteydenotto

  15. Ilmoitus Tietosuojavaltuutetulle

1. Mikä on tietosuojaseloste?

Tietosuojaseloste laaditaan kaikista henkilötietorekistereistä ja sen tarkoituksena on selvittää, millä keinoin rekisterinpitäjä kerää, käyttää ja säilyttää yksilöiviä henkilötietoja. 

 

Tietosuojaseloste on tietojen luovuttajalle suunniteltu dokumentti, jonka perusteella luovuttaja ymmärtää, miksi ja millä tavoin hänen tietojaan käsitellään. Seloste perustuu henkilötietolakiin (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §).

 

2. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot rekisteriasioita varten 

Toiminimi Merilei Mandelin

(Y-tunnus 2378805-6)

 

Yhteystiedot rekisteriasioita varten:

Merilei Mandelin

vannetanssi@gmail.com

+358404167696

3. Henkilötietorekisterin nimi
 

Tmi Merilei Mandelin asiakasrekisteri

 

4. Rekisterin peruste, sisältö ja tarkoitus
 

Mitä tietoja keräämme ja miksi?

 

Keräämme henkilötietoja asiakkailtamme pääasiallisesti tilausten käsittelyä sekä kurssi-ilmoittautumisia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on vannetanssi.fi:n ja asiakkaan välinen suostumus sopimukseen sekä siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen luovuttaminen on edellytys tilauksen tekemiselle ja tilauksen tekeminen merkitsee suostumusta. Huomioithan, että myös yhteydenottolomakkeella lähetetyt viestit ja henkilötiedot rekisteröityvät henkilötietorekisteriimme.

 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on aina suostumus. Emme tee asiakasta koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä, emmekä käytä tietoja markkinointiin ilman suostumusta.

 

Vannetanssi.fi kerää seuraavanlaisia henkilötietoja asiakkaistaan: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite.
 

Miten hyödynnämme tietoja?

 

Vannetanssi.fi kerää tietoja, jotta voimme:

 

a) Käsitellä asiakastilaukset ja hoitaa asiakaspalvelun sujuvasti

 

b) Vastata palautteeseen sähköpostitse

 

c) Taata nettisivun toimimisen tarkoitetulla tavalla

 

5. Rekisterin tietolähteet
 

Miten keräämme tietoja? 

 

Suurin osa tiedoista, mitä vannetanssi.fi kerää, on asiakkaan syöttämää. Keräämme ja käsittelemme tietoja kun asiakas:

 

a) Tekee tilauksen tuotteistamme tai palveluistamme.

 

b) Henkilökohtaisesti täyttää asiakaskyselyn tai antaa vannetanssi.fi:lle palautetta palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse.

 

c) Selaimen evästeiden kautta asiakkaan käyttäessä tai selatessa sivustoamme.

 

6. Tietojen luovutus ja vastaanottajat
 

Ketkä vastaanottavat ja käsittelevät asiakkaidemme henkilötietoja? 

 

Asiakkaidemme henkilötietoja käsittelevät yrityksemme työntekijät, kuljetusyritys (kuljettaa asiakkaan tilauksen) sekä tilitoimisto (kirjaa tilauksen kirjanpitoon).

 

Vannetanssi.fi voi luovuttaa asiakkaan tietoja viranomaisille, mikäli on syytä epäillä vilpillistä toimintaa.

 

7. Rekisterin suojauksen periaatteet ja säilytysaika


Miten säilytämme asiakasdataa?

 

Vannetanssi.fi säilyttää turvallisesti asiakkaidensa dataa palvelussa nimeltä Wix.com (Tarkempi tietoturvaseloste palvelusta: Osio 5. Wixin tietosuojaselosteessa https://www.wix.com/about/privacy).

 

Vannetanssi.fi säilyttää asiakkaidensa henkilötietoja:

 

- Sähköpostiarkistosssa seitsemän (7) vuoden ajan.

 

- Kirjanpitoaineistossa seitsemän (7) vuoden ajan.

 

Säilytysajan jälkeen poistamme kaikki asiakkaiden tiedot verkkokaupan tietokannoista, sähköpostista sekä kirjanpidosta.

 

8. Rekisteröidyn oikeudet ja oikeuksien toteuttaminen
 

Mitkä ovat asiakkaan tietosuojaoikeudet?

 

Vannetanssi.fi haluaa, että asiakkaamme tietää miten käsittelemme heidän henkilötietojaan ja miten he voivat vaikuttaa siihen, miten käsittelemme tietoja. Jokainen käyttäjä/asiakas on oikeutettu seuraaviin toimiin:

a) Oikeus tietoihisi  – Oikeus saada jäljennös itseäsi koskevista henkilötiedoista. 

b) Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää, että Vannetanssi.fi korjaa minkä tahansa tiedon, jonka uskot olevan virheellistä. Sinulla on myös oikeus pyytää Vannetanssi.fi:tä täyttämään puutteellisesti tai virheellisesti täytetyt tiedot.

c) Oikeus poistoon – Sinulla on oikeus pyytää, että Vannetanssi.fi poistaa henkilötietosi, tietyissä olosuhteissa.

d) Oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää rajoittamaan tietoja, joita Vannetanssi.fi hyödyntää, tietyissä olosuhteissa.

e) Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on oikeus vastustaa Vannetanssi.fi:tä sinun tietojesi käsittelyssä, tietyissä olosuhteissa.

 

f) Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää Vannetanssi.fi:ltä sinusta kerättyjen tietojen siirtoa toiselle organisaatiolle, tai suoraan sinulle, tietyissä olosuhteissa.

 

Huomioithan, että sinulla on “oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse: vannetanssi@gmail.com

9. Evästeet

Evästeet ovat tekstitiedostoja sijoitettuna sinun tietokoneellesi. Niiden tarkoitus on kerätä tavanomaisia internet-lokitietoja ja kävijöiden käyttäytymistä koskevia tietoja. Kun vierailet verkkosivullamme, me saatamme kerätä sinusta tietoja automaattisesti evästeiden tai muiden samankaltaisten teknologioiden avulla. 

 

 

10. Evästekäytännöt

Kuinka hyödynnämme evästeitä?

Vannetanssi.fi käyttää evästeitä useilla tavoilla parantaakseen sinun kokemustasi nettisivullamme. Seuraavin tarkoituksin: 

 

a) Ymmärtääksemme kuinka käytät sivustoa. Ymmärtämällä paremmin kuinka asiakkaamme käyttävät sivustoa voimme tehdä muutoksia, joilla parannamme verkkosivuston käyttökokemusta.

 

b) Pitääksemme tietosi turvassa.

 

Minkälaisia evästeitä hyödynnämme?

Evästeitä on olemassa useammanlaisia, joista sivustomme hyödyntää seuraavia:

 

Toimivuus – Vannetanssi.fi käyttää evästeitä, jotta tunnistamme sinut sivustollamme ja muistamme aiemmin valitsemasi mieltymykset koskien sivuston asetuksia. Evästeiden avulla verkkosivu voi esimerkiksi muistaa, millä kielellä haluat sivustoa käyttää ja/tai missä sijaitset. Käytössä voi olla ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä. 

 

Markkinointi – Vannetanssi.fi käyttää evästeitä kerätäkseen tietoa käynneistä sivustollamme, tietääkseen mitä sisältöä tarkastelit, linkkejä joita käytit ja tietoja käyttämästäsi internetselaimesta, laitteesta ja IP-osoitteesta. Vannetanssi.fi voi toisinaan jakaa rajoitettuja puolia tiedoista kolmannen osapuolen kanssa markkinointitarkoituksessa. Saatamme myös jakaa evästeiden avulla kerättyjä online-tietoja markkinointi kumppaneillemme. Tämä tarkoittaa, että kun vierailet toisella verkkosivustolla, sinulle saatetaan näyttää markkinointia, joka perustuu käytökseesi sivustollamme. 

 

Turvallisuus – Vannetanssi.fi käyttää tiettyjä evästeitä Wixin kautta taatakseen sinun turvallisuutesi. Nämä evästeet ovat istuntoevästeitä ja ne poistetaan kun kävijä sulkee verkkoselaimensa. Näitä ei käytetä tietojen keräämiseen käyttäjän tietokoneelta. Tyypillisesti istuntoevästeet säilötään siten, että niistä ei voi tunnistaa henkilökohtaisesti käyttäjää. 

 

11. Kuinka hallita evästeitä?

Evästeiden käytön voi estää internetselaimen asetuksissa. Ohjeita löydät käyttämäsi internetselaimen opasteista. Mikäli estät sivustoamme käyttämästä evästeitä, on mahdollista että osa sivustomme osuuksista lakkaa toimimasta.

12. Muiden sivustojen tietosuojaselosteet

Vannetanssi.fi sivusto sisältää ulkoisia linkkejä toisille sivustoille (mm. Facebook ja Instagram). Tämä tietosuojaseloste pätee ainoastaan tälle sivustolle. Jos siirryt toiselle sivustolle, tutustu heidän tietosuojaselosteeseensa.

 

 

13. Tietosuojaselosteen muutokset

Vannetanssi.fi pitää ylläpitää tietosuojaselostettaan säännöllisesti. Muutokset tullaan päivittämään tälle sivustolle. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 1.9.2021.

14. Yhteydenotto

Kysyttävää koskien Vannetanssi.fi:n tietosuojaselostetta, sinusta keräämiämme tietoja tai haluat käyttää tietosuojaoikeuksiasi? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: vannetanssi@gmail.com. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

 

 

15. Ilmoitus Tietosuojavaltuutetulle
 

Mikäli et ole tyytyväinen Vannetanssi.fi:n toimintaan koskien tietosuojaasi, sinulla on oikeus tehdä tietosuojailmoituksen Tietosuojavaltuutetulle. (Yhteystiedot: https://tietosuoja.fi/yhteystiedot )

MoodforHoop.gif

Tietosuojaseloste