merkku ja vilma-6036.jpg

TULEVAT TIIVISKURSSIT JA TYÖPAJAT!

Viikkotunnit, tiiviskurssit ja työpajat!

MoodforHoopin viikkotunteja ohjaa motivoituneet ja ammattitaitoiset flow-taiteiden ohjaajat, jokainen hieman erilaisella taustalla. Viikkotunneilla opit tekniikkaa ja liikkumista vanteen kanssa. Tuntien sisältöön kuulu liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä toisinaan myös improvisaatioharjoitukset. Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan. Viikkotunneilla käytetty musiikki vaihtelee opetettavan aiheen ja ohjaajan mukaan. Suosimme pienryhmiä! Meille tärkeää on että jokainen on opetustunneilla yksilö eikä yksi massan joukossa. Panostamme myös henkilökohtaiseen ohjaukseen sekä pyrimme huomioimaan jokaisen tason.

Maksuvaihtoehtoina meillä toimivat laskutus, smartum ja paypal. Verkkokauppa toimii toistaiseksi vain paypalilla. Voit ilmoittautua kurssille lomakkeen kautta joka löytyy alempaa sivulta.

INFOA KURSSEILLE ILMOITTAUTUJILLE

* Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös smartum seteleillä tai sovelluksella. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: moodforhoop.

 

* Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

* Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

* Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta.
Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

* Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

* Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.  Emme siis vastaa
mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.

 

* Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

* Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

*MoodforHoop pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisäinfo sekä sitovat ilmoittautumiset ottamalla yhteyttä tämän lomakkeen kautta tai vannetanssi@gmail.com!

LISÄTIEDOTE SYYSKAUTTA VARTEN!

 

Vallitseva tilanne tuo myös meille pieniä lisähaasteita! Otathan ystävällisesti nämä asiat huomioon.
 

- Tulethan viikkotunneille vain täysin oireettomana.
- Jos tunnet oireiden ilmaantuvan kesken harjoitusten, ilmoitathan siitä ohjaajalle välittömästi.
- Noudatathan terveysviranomaisten karanteeni-ohjeistuksia. Mikäli palaat riskimaista (keltainen- ja punainen luokitus) pysythän poissa viikkotunneilta 14 vrk ajan.
- Pesethän kädet tullessasi ja mennessäsi. Meillä on vessassa saippuaa ja käsipapereita. Pukutilasta löytyy käsidesiä.
- Tuothan omat välineet mukana, mikäli sinulla on. Tarjoamme lainavälineet kaikille niitä tarvitseville. Välineitä on hankala putsata, joten emme voi taata näiden puhtautta.
- Korvaustunnit syyskaudelta on käytävä syyskauden aikana. Suosittelemme käymään korvaustunteja ajoissa, näin vältymme loppuvuoden ruuhkalta. Korvaustunteja voi suorittaa myös torstain etätunnilla. Pyrimme järjestämään myös ylimääräisiä korvaustunteja jottei viikkotunnit mene liian täyteen.
- Maski on vapaaehtoinen.
- Ei jäädä hengailemaan studion tiloihin ylimääräisiä.
- Pyritään noudattamaan turvaetäisyyksiä, onneksi salin puolella välineiden kanssa tämä onkin melko helppoa. 

- Kaikki tunnit pidetään. Mikäli poikkeustilanne pakottaa viikkotunnit tauolle, jatkamme kun se on ohi. Tämä voi tarkoittaa sitä että syyskausi voi venyä vuoden 2021 puolelle. Toivotaan kuitenkin ettei uutta poikkeustilaa joka sulkisi kaiken tule.
- Tilanteesta johtuen emme kättele tai halaile ketään, mutta toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi harjoittelemaan syyskaudelle 2020!


Seuraamme tilannetta ja informoimme kaikkia viikkotunneille ilmoittautuneita

sähköpostitse sekä viikkotuntien whats app ryhmissä!