ED2048-3746.jpg

KEVÄÄN 2021 AIKATAULU JA

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLLÄ!

 

MOODFORHOOPIN OHJATUT TUNNIT

 

KURSSIT
 

Ohjaajina toimivat ammattitaitoiset flow-taiteiden ohjaajat. Alla kerromme mitä eri tason kurssit pitävät sisällään. Huomaathan että kuvaukset ovat suuntaa antavia. Jokainen ryhmä on hieman erilainen, ja tämä muokkaa kurssin sisältöä sekä ryhmän etenemistä. Jokainen oppija one erilainen ja omaa erilaisen harrastustaustan. Tämän johdosta alkeiskurssi ei välttämättä ole ensimmäinen ryhmä josta aloittaa meidän viikkotunneilla. Mikäli et ole varma sinulle sopivasta ryhmästä, olethan yhteydessä ja katsotaan yhdessä sinulle paras ryhmä.

 

Kurssit ovat jatkuvia ja tapahtuvat viikottain, poislukien mainitut pyhät, jotka ovat mainittu kurssien yhteydessä. Kurssit kestävät normaalisti koko kevään tai syksyn. Lyhyemmät kurssit ovat esityeltyinä joko tiiviskurssina tai työpajana. Tiiviskurssit ovat muutamasta kerrasta viiteen kertaan ja työpaja tapahtuu yhden päivän aikana.

MoodforHoopin viikkotunnit on suunnattu aikuisille!


VANNETANSSI - ALKEISKURSSI

Alkeistason kurssilla opit vannetanssin perustekniikkaa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta vannetanssista, välinemanipulaatiosta tai muusta liikunnasta . Et tarvitse omaa vannetta kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Mikäli kuitenkin toivot omaa vannetta, otamme tilauksia vastaan sähköpostitse. Alkeistason vannetanssikurssit pitävät sisällään erilaisia harjoituksia aina yksittäisistä tekniikkaharjoituksista muutamien liikkeiden sarjoihin. Ryhmän edetessä otamme mukaan myös kehonkieltä sekä teemme pidempiä sarjoja. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Tämä mahdollistaa myös henkilökohtaisemman ohjauksen. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.


VANNETANSSI - ALKEIS- JA ALKEISJATKOKURSSI

Alkeis- ja alkeisjatkotason kurssilla opit perustekniikan lisäksi haastavampaa tekniikkaa, Kurssi on suunnattu aloittelijoille sekä jo hieman harrastaneille. Vannetanssin perustekniikkaa on niin valtavasti, ettei kaikkea yleensä ensimmäisen kauden aikana ehditä käymään läpi. Alkeisjatkotaso on siis alkeisryhmän ja jatkoryhmän välimuoto. Jotta kurssit olisivat mielekkäitä jo alkeiskurssin käyneille, sisältyy näihin perustekniikan lisäksi myös muuta; kuten keskitason tekniikkaa, sarjoja, koreografioita, kehonkielen lisäämistä ja mahdollisesti jo lattiatekniikan perusteita. Et tarvitse omaa vannetta kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

VANNETANSSI - JATKOKURSSI

Vannetanssin jatkokurssit ovat suunnattu heille, jotka jatkavat aiemmilta kausilta; alkeis- ja/tai alkeisjatkokursseilta. Jatkokurssilla opit vannetanssin tekniikkaa ja tanssia. Kurssi sisältää perustekniikan lisäksi mm. haastavampaa tekniikkaa, sarjoja, koreografioita, kehonkielen lisäämistä ja mahdollisesti jo lattiatekniikkaa riippuen ohjaajasta. Alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt tehdään tunnin vaatimustason mukaan. Et tarvitse omaa vannetta kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

VANNETANSSI - EDISTYNEET KURSSI

Edistyneet kurssi on suunnattu vannetanssin perusteet hallitseville. Tunneilla harjoitellaan haastavampaa tekniikkaa, sarjoja sekä tehdään pidempiä koreografioita. Riippuen ohjaajasta tuntisisältöön saattaa kuulua myös lattiatekniikkaa. Myös edistyneet kursseilla palataan aika ajoin perusteisiin, jotka toimivat kaiken pohjana. Edistyneet ryhmissä saatetaan kuvata kauden päätteeksi koreografioita halukkaiden kanssa. Et tarvitse omaa vannetta kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt tehdään tunnin vaatimustason mukaan. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

VANNETANSSI - HARRASTAVA ESIINTYVÄ RYHMÄ

Harrastava esiintyvä ryhmä on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittyä vannetanssijoina niin yksilöinä kun ryhmätyöskentelijöinä. Ryhmään ei ole tasovaatimusta. Pääpaino pysyy mukavassa harrastamisessa ja yhdessä tekemisessä.  Harrastava esiintyvä ryhmä kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 20-21:00.

Mitä esiintyvässä ryhmässä tapahtuu?
- Viikottaiset ohjatut harjoitukset.
- Esiintymisiä sopivissa tapahtumissa.

- Video- ja valokuvauspäivä.

Aloitamme tammikuussa 2021. Paikkoja on maksimissaan kymmenelle. Tule rohkeasti mukaan! Mikäli kiinnostuit – lisätietoa saat ottamalla yhteyttä: vannetanssi@gmail.com. Perustamme ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa ryhmässä opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa nopeasti.

FLOW-TAITEET


Flow-taiteiden kurssi on ainutlaatuinen kokonaisuus, johon et muualla Suomessa pääse osallistumaan! Kokokonaisuus on alan harrastajille ja muovaantuu paremmaksi kokemuksen ja palautteen perusteella. Flow-taiteiden viikkotunneilla tutustumme useampaan eri välineeseen, sekä tuli- ja valotaiteeseen. Flow-taiteissa on kahdenlaisia ryhmiä, joista toinen suuntautuu tulitaiteisiin ja toinen valotaiteisiin. Kurssit toteutetaan pienryhminä, mikä mahdollistaa henkilökohtaisemman ja laadukkaamman opetuksen. Välineet saat lainaan studiolta, mutta omillakin saa osallistua.

Flow-taiteiden viikkotunteja ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on kokemusta flow-taiteiden ohjaamisesta useampi vuosi sekä taustalla vankka esiintyjäkokemus Belenos Group of Artsin riveissä. Kaikki ohjaajat tuntevat tulitaiteen perusteet, omaavat tulityökortit sekä ovat vakuutettuja ammattitulitaiteilijoita! Belenos Group of Arts on yksi Suomen johtajia flow-taiteiden ammattilaisryhmiä.
 

Flow-taiteiden kurssikokonaisuuden on kehittänyt pitkän linjan flow-taiteiden ammattilainen Merilei Mandelin. Vuosikymmenen ajan on hän viihdyttänyt yleisöä eri lavoilla niin yksin kuin yhdessä muiden esiintyjien kanssa. Hän on flow-taiteiden vaikuttaja sekä vannetanssin pioneereja Suomessa. Hän on MoodforHoopin ja Belenos Group of Artsin perustaja ja omistaja. Viikkotunteja flow-taiteiden parissa hän on ohjannut jo vuodesta 2008. Häneen voit tutustua lisää täältä: www.merileimandelin.com.

VÄLINEET FLOW-TAITEIDEN TUNNEILLA:
 

Tuliryhmä:
Poi-tekniikka, tekniikkaviuhkat ( Russian grip fans), klassiset tuliviuhkat, käsitulet,
soihdut. Sisätunneilla opetettavana aiheena myös silkkiviuhkat.

 

Valoryhmä:
Vannetanssi, tuplavanteet, silkkiviuhkat, 
poi-tekniikka, tekniikkaviuhkat
( Russian grip fans), klassiset viuhkat.SISÄ- JA ULKOTUNNIT:


Tuliryhmä:
Harjoittelee sisällä ja ulkona. Ulkotunnit toteutuvat sään mukaan. Tulivälineet eivät saa kastua ja siksi sateella tunteja ei pidetä ulkona. Kaikki kaudelle suunnitellut ulkotunnit kuitenkin pyritään pitämään ja huonon sään sattuessa kohdalle siirretään tunti sisälle, ja pyritään ulos seuraavalla viikolla. Ulkotunteja on useampia per kausi. Sisällä harjoittelemme tekniikkaa sekä koreografioita, ja ulkona harjoittelemme samaa tulien kanssa.


Valoryhmä:
Harjoittelee vain sisätilassa. Tekniikkaa ja koreografioita harjoitellaan ensin ilman LED-välineitä. Kun yhden välineen jakso ollaan saatu päätökseen, on aika kokeilla tekniikkaa tai harjoiteltu koreografia valovälineillä.


FLOW-TAITEET, ALKEISRYHMÄ (TULI) K18

Flow-taiteiden alkeiskurssi on suunnattu aloittelijoille. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta välinemanipulaatiosta tai tulitaiteista. Kurssilla edetään rauhallisesti. Kurssilla opit myös tulitaiteen perusteet. Pidämme turvallisuusasiaa tärkeänä ja se kuuluu kurssin opetusohjelmaan. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista. Suosittemelle kaikille tulitaiteita tekeville tulityökortin hankkimista. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta vakuutuksesta. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta tulityöskentelystä. FLOW-TAITEET, JATKORYHMÄ (TULI)​ K18

Flow-taiteiden jatkokurssi on suunnattu alkeiskurssilta jatkajille sekä jo flow-taiteita osaaville. Harjoittelu on voinut tapahtua aiemmin omatoimisesti tai toisten opissa. Kurssilla kerrataan tuliturvallisuus. Ohjaaja opastaa ja antaa tarvittaessa tekniikkaan helpotusta tai lisää haastetta. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista. Suosittemelle kaikille tulitaiteita tekeville tulityökortin hankkimista. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta vakuutuksesta. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta tulityöskentelystä. 

FLOW-TAITEET, ALKEIS- JA ALKEISJATKORYHMÄ (VALO/LED)

Flow-taiteiden alkeis- ja alkeisjatkokurssi on suunnattu aloittelijoille sekä jo hieman harrastaneille. Kurssilla käydään läpi tekniikkaa aina perusteista vaikeampaan tekniikkaan. Kurssin sisältöön kuuluu myös sarjat ja koreografiat. Ohjaaja opastaa ja antaa tarvittaessa tekniikkaan helpotusta tai lisää haastetta. Kurssit toteutetaan aina pienryhminä, maksimissaan kymmenen osallistujaa per ryhmä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista. Suosittemelle kaikille tulitaiteita tekeville tulityökortin hankkimista. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta vakuutuksesta. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta tulityöskentelystä. 

0

MoodforHoop

MoodforHoop, vannetanssi.fi

Takkatie 10 B 2krs.

00370 Helsinki
Y-tunnus: 2378805-6

vannetanssi@gmail.com

Kotisivujen teksti- ja kuvasisältö ovat tekijänoikeussuojattu.

"Every Hoop has a story..!"

Toimistoajat:
(vastaamme yhteydenottoihin)

Ma-to 13-21:00

Pe 13-19:00

Olemme studiolla paikalla sovitusti.